17 March 2011

Marah ke weii.

And FINALLY...the rise up of the beast in me. Without being summon! I seriously thought I have buried it deep down. But what happened this afternoon had proved me wrong! After years of not letting the anger to control my mind...all shits break loose just now. sigh sigh if someone captured me on video, I am so gonna watch it. Biar kau tinguk muka kau huduh sekali time marah cik Err.

Back then, I preferred to just let the anger deal with my things. Explanation comes second...and regret has always been in the last place. Words couldn't really tell how awful the beast side of mine. As the age increases, I slowly tried to change that narcissistic being. Buruk wei umur sudah meningkat, perangai masih takuk lama. Paling penting aku ndak mau buat ECG or whatever tests anymore; gara2 hypertension. Oh yeah, I've been in that stage where doctor got to bombard me adviced me to 'chew' one thing at a time. Also to stop oppressing the brain.

And for nearly 2 years, I really thought I succeeded in keeping it in a tight vault. Well, not until just now I guess. Fortunately, while discharging the anger...brain was still in good function. Alhamdulillah. It repeatedly reminding me to not swear nor curse. Let go whatever things that u dissatisfied with...but NEVER say something that besmirch ur image, ever. Please remember Miss Err, sangat huduh gaban bila bertudung tapi mencarut serupa orang tiada agama!!!

Walau aku create drama sebabak tadi...orang keliling jadi audience paling langsung...I am proud with what I did. At least diorang tahu, yang datang bertanya itu tidak tahu & perlu diberitahu. Kalau kami tahu, maka tiadalah kami bertanya. Jawab ikut sedap rasa...uncivilized ka?

Princess: Erk, jadi macam mana tu ah. Kalau itu expired, apa saya perlu buat.

Mr DumDum: *mata mengerling cerita Sinetron di belakang aku* Ai mana saya tahu. Siapa suruh kamu hantar lambat. Itu masalah kamu lah.

Princess: *maka bermula lah alkisah letupan sipi2 bom yang sudah bertahun ndak tunjuk rupa*

x0x0
hugs*kisses

4 hollered!:

Mel said...

lol, ko menyinga ka sama tu urang. tho i've gotten better in managing my anger, sometimes mmg pandai telepas jg, especially sama orang2 yg teda insuran mulut sama pakai otak di lutut, muahaha. besa la tu, we are just human ;)

isabelle said...

all shits ak loose?
ko berak cair ke, bie? hehehe
peace.

BibiEr Karim said...

@Mel: Maybe sy penat plus kelam kabut mo urus dari pagi. Skali kena jwb gitu sy snap! Its been sooo long since I last yelled & tuding jari sma org ah. Mcm sampah ba dorg lyn org. Apa x mati concentrate sma tu indon drama.

@Belle: Lol. Pnya aku xnak gna ayat h*ll tu kan. Ko mmg nk kena duku ok. Berak cair tp wangi. Wahhhh.

in THE name OF the WHO said...

x habis o cerita ko..
ngiahahahah

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑