22 March 2011

Lahirnya Nor...

Ucapan nan lambat sehari untuk sahabat susah senang gue.

Norasiah Najal

Yang bakal bergelar puan in few months to come. Yang bakal dinobat Science Officer cum tukang jaga mesin paling devoted di UM*S.

Selamat Ulang Tahun yang ke DuaPuluhSembilan. Another year before u hold the big-three-zero number. Yang pasti, harus kau akan sentiasa naik umur duluan dari aku.

To keep the heart unwrinkled; to be hopeful, kindly, cheerful, reverent...that is to triumph over old age. ~credit to Thomas Bailey Aldrich~

Birthday lady. We had dinner at Suria Sabah & she got to choose the place to dine. Punyala taste dia tu dari dulu memang gitu.

Moi & the celebrated lady.

With Mel whom age increased a level days before Nor.

Taste Nor...Malay food yang memang sangat typical. Kami pun menurut perintah because it's her night.

2 layered tea yang sedap extreme. I can still taste the tea & it's layer up to this moment. Yay!

Ok that's it for now. Gue malas gaban menaip. Malas gaban mau share cerita.

x0x0
hugs*kisses

7 hollered!:

namronphotography said...

bila ko punya betday... aku mo join selebret... dpt mkn sodap-sodap... hehehe...

BibiEr Karim said...

Join selebret kena join beli kek. Ni tahun aku xkira, ko kena kasi beli aku kek. Hahaha.

Mel said...

tu la si Nor, bagus2 mau p 1B dia tukar p Suria. Not much choice tempat makan sana kan.

namronphotography said...

huhuhu... nyesal aku komen... dsuruh belanja plk... insya-allah...

BibiEr Karim said...

@Mel: Tula kan tolak tuah. Dia pok silap mau bayar skali ba tu.

@Man: Ooo xikhlas tu mengomen ah.

namronphotography said...

gurau jak bah... hihihi... kan dah cakap insya-allah... mo kasi dgr lagu maher zain ka jgk? hee...

BibiEr Karim said...

Hahaha perlu ka mau kasi dgr lagu dia? Bah kasi bagus2 dlu kaki ko..xlama lg birthday aku ko kena belanja tau.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑