12 July 2012

Buang Tabiat: Sangap!

Assalamualaikum. Annyeong!

I am back to home sweet home. Landed KK land last Sun. And much to my dismay, Miss Asus has finally given up on me. Kenapalah dalam waktu genting(??) mau gebang share cerita aku berjalan, dia perlu 'membawa diri'. Getting online at the office sangat mendukacitakan sebab connection adalah super lembab! I have to wait for nearly 10mins to upload a single pic. Being a short tempered kinda person that I am...I don't think sharing my solo adventure post(s) would be of good idea. 

Therefore untuk senangkan hati & jari yang sudah gatal mau scribble something here, aku layankan jak lah. Picture-less entry. Gila down poyo statement. 

Fuh! Couldn't believe after a year of waiting & thorough planning, my holiday had finally came to an end! It took me weeks to get away from the 'not wanting to accept the fact that it's over' phase. I admit, my decision to stay there for 2 weeks wasn't quite a wise one. I should have stayed a bit longer. But then again, memandangkan keadaan kewangan adalah sangat restricted so niat untuk extend waktu dibatalkan serta merta. 

There are few places I didn't get to go, but alhamdulillah...places dalam wish list semua berjaya dijejaki. I added a last minute plan (the one that really push my adrenaline level to the max point) in my itinerary...slightly able to make it come true. Alas, terpaksa cancel sebab limited entry ticket punya pasal. If only I know that place existed I would have bought my ticket before my trip. Like what I did for my Paris & Amsterdam trips. As well as the accommodations. I sorted them all out via online. Senang kerja. Ndak lah aku kelam kelibut mau asing2kan duit time di sana. Print everything at home & tunjuk tu jak sebagai bukti pembelian. Siap. Few girlfriends have started buzzing me "Mana cerita hostel kau time di sana?". Padan muka berjanji lagi kan...kunun buat macam special gila mau kasi asing2 entri. Aigoo hostels kau stay pun boleh buat entri bah kan Bie. Muntah darah. 

Anyways, aim terbaru sekarang adalah untuk 'merembat' sesuatu. Unintentionally to replace Miss Asus. Sedih gila! After 5 sweet years of bonding akhirnya kami terpaksa berpisah. She had contributed loads to me. Dia jugalah nadi utama untuk drama or movie Korea aku. And now I have to pack & let her go. Belum boleh menjalankan aktiviti rembatan sebab poket sudah kering & rabak. Pendapatan perlu dijana in order to fulfil what I want. Oleh itu, sila kerja keras ya Bie.

p/s Maka dengan itu tergendala entri Solo Adventure aku. Huhu janganlah excitement untuk share cerita di sana tu hilang dibawa angin.

eryantierdabdulkarim

Categories: , ,

4 hollered!:

Ernie Khairina said...

Yang mana ko tidak jadi pegi?

BibiErr Karim said...

Warner Bros Studior tour - Making of Harry Potter! Tu org sna travel shop d hostel sy ckp, ada 1 tix available on Mon. The day sy mo balik Msia suda ah. Huah!

Menunggu cerita dan gmbr hostel, lol said...

Bah, mana cerita hostel?!? Hahaha

BibiErr Karim said...

Sepa kah ini. Haha.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑