20 December 2014

Brunei Darussalam - The Capital Residence Suites, Bandar Seri Begawan

Property: The Capital Residence Suites, Bandar Seri Begawan

Other Facilities: Breakfast, Wifi, ample parking space, free transportation, free pick-up from airport or ferry terminal
Attractions Nearby: Bandar Seri Begawan town, Kampung Ayer, Pasar Kianggeh, Masjid Sultan Omar Ali Saifuddin, Yayasan Sultanah Bolkiah, Royal Regalia Museum, Medan Selera. 

Booked via agoda.com

# From the outside
# Reception
# Lobby area
# Hallway to guest rooms
Date:  28 April 2014 - 29 April 2014 (1 night)
Price: 180.00 BND (~RM 474.00) per night 
Room Type: Junior Suite Room (1 bedroom)

Initially, I booked for the standard room. But the management decided to upgrade my room due to the miscommunication occurred earlier that day. The hotel driver was supposed to pick me up at Serasa Ferry Terminal (Muara) but there was no one at the terminal when we arrived. As it was already getting dark, I decided to take the taxi instead. 

I talked to the management when I arrived at the hotel. Since I've spent $40 for the taxi fare, I asked for refund from them. But due to hotel policy, they couldn't pay cash to guest. So they offered to upgrade my room as compensation. Nothing else I could do but to just accept the offer. Paying the price of a standard room but get to stay in a Junior Suite 
# Amenities
# Living area
# Dining area
# Fully equipped kitchen
# 2 comfy single beds in a room. 
# Spacious washroom
# Wardrobe & an LCD television in the room
Date:  29 April 2014 - 30 April 2014 (1 night)
Price: 80.00 BND (~RM 211.00) per night 
Room Type: Standard Room

This was rather an impromptu stay for me. As I missed to board the ferry back to Labuan FT that evening, I have no choice but to extend my stay in Bandar Seri Begawan. Much to my surprise, the receptionist told me I could stay at the standard room & I was eligible for a 50% discount. Alhamdulillah! Truly is my rezeki! So instead of paying $80, I paid $40 only.
# Standard room on our second night. 
# Smaller washroom than the one at the Junior Suite.
# The cafeteria. Situated next to the lobby area.
# Wide selection of food for breakfast

eryantierdabdulkarim

Categories: , , , ,

15 hollered!:

Scdha Sein said...

Walawehhhh... Nampak cun je tempat ni... Kalu aku ada hati lagi mahu repeat Brunei... Memang aku booking tempat ni...

Muhammad Khairuddin Lim said...

Nice....

DJ said...

Mhl gk kan hotel ni.kt brunei.xde yg murah hotel nye.yg aku duk jeruton hotel tu jauh dr bndar sbb tu murah sket...

Bibie Karim said...

SS: Tempat pun strategik, belakang Pusat Belia tu je. Tapi kalau aku memang xstay lagi ah. Mahal wei.

Bibie Karim said...

Abang MKL: Aah. Nice.

Bibie Karim said...

DJ: Sebab bukan duit aku jadi pejam mata jelah book hotel memahal kan. Dapat ke aku, memang akan cari yang termurah.

Supermeng Malaya said...

lawa tu bilik dia... harga pun ok

zarulfarhana said...

bersih kemas tempat dia...

budak kampung said...

Boleh di consider kalau ke Brunei ni. Nak kena buat-buat tertinggal feri jugaklah Bie supaya dapat murah. Aku cuma jejak kaki ke Brunei untuk business trip semata, belom pernah jejalan. Yang aku ingat, sushi dia terbaik yang pernah aku makan.

Bibie Karim said...

Meng: Harga berbaloi ah dengan bilik dia. Lagi pula standard harga hotel kat BSB lah kot kan. Aku paling suka staff dia. Sangat helpful.

Bibie Karim said...

Zarul: Aah bersih. Hotel baru tu yang serba serbi bersih.

Bibie Karim said...

Siti: Janganlah buat2 tertinggal sengsara gila rasa. Macam ber-amazing race bagai. Aku gi pun sebab keja ah ni. Nak cop visa kerja & pasport pekerja aku punya pasal, kena keluar dari Msia katanye. Nanti repeat barulah aku mau trip JJCM. Insha Allah.

luna paris said...

haha... pandai dorg ni.. tanak bagi refund bagi junior suite.. tapi ok laa kan.. nyenyak sikit tido.. =D

Mie said...

Cantik biliknya... berbaloi dg harganya...lagi pun mana ada hotel murah kat BSB ni...

Bibie Karim said...

Luna: Terpaksa halalkan jelah tambang $40 tu. Merasa gak duk junior suite.

Mie: Cantik. Tempat pun strategik betul. Betul kan, hotel kat sana memang rate gitu je. Lagipun company bayar so duduk jelah. Hihi.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑