27 October 2014

Autumn Trip: Alhamdulillah

Assalamualaikum. 안녕.

Alhamdulillah misi berautumn di 'kampong' tercapai. With all the dramas prior this trip, I never thought it will eventually came to realization.

Yet Allah knows best. 

Will blog about the trip later. Now I am back to reality. Safely landed KK last night via Eastarjet Airlines.

24 October 2014. Soraksan, Sokcho. 
eryantierdabdulkarim

Categories: ,

35 hollered!:

Azra said...

Welcome back to reality ... menanti entry2 yg penuh ngan daun kuning

zarulfarhana said...

wah bestnya... impian trcapai

Supermeng Malaya said...

weh okey ke easyjet tu.. murah ka sampai KK?

zila@akulovetravel said...

tak sabar nak bc cter :)

Miss Nazla said...

Nangis mata darah tengok update nnt Y__Y

BIBIE KARIM said...

Thank u thank u. Turn ko lak few days to come. Mesti lawa gila Naejangsan waktu tu. Aku pun xsabar nak share gambar daun haha.

BIBIE KARIM said...

Alhamdulillah. Drama banyak sangat sibaik misi tercapai.

BIBIE KARIM said...

Wei taulah ko orang Hitaly kan. Eastarjet ah Meng. Budget airlines Korea. Quite berbaloi gak harga dia kalau promo. Usd 180 one way. Ada meal & luggage 15kg. Kapal kecik jelah 3-3 seater.

BIBIE KARIM said...

Xtau bila nak mula haha trip Bangkok & Indonesia pun xsiap lagi. Throwback jelah jawabnye.

Muhammad Khairuddin Lim said...

wah..cantiknya...selamat

budak kampung said...

Tolonglah update cepat.. aku dah tak sabar

Bibie Karim said...

Hahaha gambar biasa2 je Naz, ko nangis bila tengok cafe TTD je kan.

Bibie Karim said...

Terima kasih Abang MKL.

Bibie Karim said...

Aci x kalau aku upload muka aku je. Hahaha kot ko xsabar nak tengok muka aku *nah baldi*

DJ said...

'sakit mata' dah aku 2,3 hari ni pnuhhhhh fb aku ngn gmbar merah kuning nih....sampai sakit hati kitewwww wakk....

Samsiah mohd yusof said...

Kupikir sude berblog..aishhh3

BIBIE KARIM said...

Ko tunggu lak Azra & Jea upload kat blog/fb. Berterusan mata sakit till autumn fever ni berakhir.

DJ said...

Hahaha pasrahhh....redhooo....

BIBIE KARIM said...

Hahaha teaser aje katanye.

Mie said...

Itu belum JM punya lagi...

Miss Nazla said...

HAHAHA jujur sgt tu bie

The Travelling 3o said...

Tak sabar! Btw kami baru post pasal trip 8 hari di Melbourne & Tasmania. Kalau ada masa jemput singgah di www.thetravelling3o.com :)

BIBIE KARIM said...

Hahaha cuci mata jelah kan.

BIBIE KARIM said...

Will do insha Allah.

alia said...

Eh, saya pon pegi Seoraksan 24 October haritu :)

BIBIE KARIM said...

Ye ke. Hihi ramai sangat Msian masa tu. Mesti x terperasan kalau terserempak.

Jea Mohamad said...

Kann..bukan aku sorg yg salah tang easyjet tu..hehe

Selamat kembali!

Elsa, do you wanna build a snowman???

PuTrImaRyam said...

bestnya autumn gitu...ok, sila buat entri khusus utk easyjet ni...ko beli online kan...manataww aku mo berwinter trip di seoul gitu....

Lady Dreamer said...

Kan Bie.. kalo hati dah kuat nak pegi, apa2 drama dan halangan bisa ditangani..:).
Can't wait for the full entry..

BIBIE KARIM said...

Eleh cari geng kan! Hahaha. Thank u thank u.

Elsa tu anak si NanaTron. Snowman lagi 2 months ye. Xsabau ni!

BIBIE KARIM said...

Best sebab dari awal tahun meroyan mau berautumn bagai. Nanti aku buat entri pasal tu airline. Bukan ba easyjet tu. Eastarjet hahaha. Gitu kan mau berwinter lagi. Jom2!

BIBIE KARIM said...

Indeed! Drama boleh letak dalam kotak & buang ke sungai. Hahaha demi autumn katanya. Soon will write about the trip. Trip Ong Bak pun stuck masih. Hihi.

PuTrImaRyam said...

kasi malu aku jak ko ni Bie...Eastarjet ...okay..now i am right kan...hihihihi

Jari Manis said...

itulah kan Bie..rezeki tu dpt balik ke kampung wlaupun sekejap tetapi hati tetap puas kan

BIBIE KARIM said...

ALhamdulillah. Walaupun ada lagi certain misi x sempat tertunai. Xpe boleh carry forward je to next trip. Balik katanye hahaha.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑