3 September 2011

Reality Sucks!

Angah & co. went back to Kolumpur just now. Home turned back to it's previous state; calm, quite & unruffled. *sob sob*

No more noise, no more sharing bedroom with the cousin sisters, no more co-driver & passengers when I drive, no more bullying session(s), no more 4-5times laundry in a day, no more messy floor with stuffs & things. Ok enough drama!

I miss them dearly already. Feels just like yesterday they arrived from Kolumpur. 1 week passed by too fast. Reality hit; holiday is over & it's time to get back to real life. Uhuk. That's how life cycles...harus redha.

Alhamdulillah for Eid this year, we got to gather. Complete.


First cousins!

Our imperfections complete us!

My not so big family on the 2nd of Shawal. Before departing to Kota Belud to visit relatives there.

Wishing life would be this content every seconds. Insya Allah.

eryantierdabdulkarim

Categories: , ,

11 hollered!:

Malicious Mind said...

Aku faham perasan mu. Mmg tu kalau raya ja paling best sbb semua bkumpul tp bersyukurlah kerana mereka masih ada. This yr aku realize ahli keluarga makin kekurangan sbb setiap tahun ada yg sudah di seru illahi. Enjoy while it lasts ok.

~ As ~ said...

Selamat Hari Raya Er!!!

BibiErr Karim said...

@Dana: Last year was a bit dull as my aunty passed away on Feb. Mmg terasa kan klu ada family members yg suda 'hijrah' dlu dari kita. Anyways, selamat raya to u & family ya. xx

@As: Salam Lebaran sma ko & family jg ya. Plan diet ko masih berjalan lancar ba kan.

Anonymous said...

Sadissss

Eza

BibiErr Karim said...

Ko ngejek aku ke apa Ijan.

ochs widdle said...

selamat hari raya BK:)

have a bless raya ahead!
maafzahirbatin yerr

BibiErr Karim said...

Salam Lebaran Cha.

Tengah usaha gigih nak buang lemak yang dikumpul since Ramadhan.

Maaf Zahir Batin juga ye.

ochs widdle said...

bK,

this month sia ada suaraya uitm kan.
then, kena buat tema makanan sabah.
apa ye makanan sabah yang special during raya?

BibiErr Karim said...

Erm xde specific sgt. Tapi selalu klu nak lain dari kat S'jung, orang buat Buras or Kulupis. Made from beras biasa (buras) & beras pulut (kulupis).

Ala2 ketupat gak tapi diorang bungkus gna daun pisang.

ochs widdle said...

owh..really?
ada jumpa gak kat tenet.
tapi dunno la rasanya macamana.

btw.fb nama apa?

BibiErr Karim said...

Buras tu ala2 ketupat/nasi impit. While kulupis tu ala2 lemang.

Mukabuku eryantierdah karim.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑