15 September 2011

Capek-s

Assalamualaikum...

Niat di hati mahu share 2 benda penting di sini. Sekadar luahan perasaan yang sengaja ndak mau dibendung di bahu. Ateh blog teman...suka teman lah nak bebel ape pun kat sini. Ye tak? Fine, angin meroyan sudah mari nampaknya. Ber-slang Perak di situ. Kalau betul ndak apa lah juga kan. Dang!

Ok, niat asal memang mahu & extreme mahu untuk muntahkan semua di sini. Sumpah aku sungguh2 mahu. Dada aku ni macam mau pecah jak menahan rasa untuk taip ayat2 luahan cum sumpah seranah yang dalam kategori sumpah comel. Been suppressing everything since last Tues night. Adui confirm meroyan! Tiba2 espeaking pula.

Alas, extreme tiresome prevent me from sharing everything today. Cafe was made hectic just now. Since morning, students came in flocked & non-stop. Penat ok membanting tulang empat kerat ni. Sila faham & beri peluang kepenatan ini berlalu. Hemo hemo. I am currently overcame by weariness. State I enjoyed being at for the time being...busy & packed! Hence itu alasan serba munasabah aku to delay the things I wanted oh so badly to share with u people. Alah bukan cerita hangat juga, sekadar luahan yang terpendam2 jak. Nothing big actually. Aku macam biasalah, drama lebih!

I'll be tripping super busy this weekend & the following week. Going to attend Grunge & Rio's wedding reception at Ranau this Sat. Dana's apam polkadot order to be submitted next Tues...and the door gifts order by Grunge for her reception at Penampang next Sat. Phew rezeki came in so unexpectedly! Thanks ladies for the trust given upon me. Insya Allah akan ber-gambatekarate dengan gigih & harus comel to deliver my best.

Hmm...I guess I'll be holding the procrastinator sign on my forehead once more. As if I ever took it off huh. Cerita muntahan akan disambung nanti.

Selamat Hari Malaysia semua.

p/s Ni kelas am non-formal especially to pengacara super brilliant yang ucap "Selamat Tengahari Malaysia, Sabah & Sarawak" kelmarin ...Sabah & Sarawak itu sudah termasuk dalam Malaysia ya. Macam sudah 54 tahun kita merdeka, ndak kan fakta nan satu itu pun kau masih bingung.

eryantierdabdulkarim


Categories: ,

2 hollered!:

Malicious Mind said...

Syukur.. rezeki alhamdulillah. jgn lupa apam polka dot. looking fwd to see them n to taste them.hihi

BibiErr Karim said...

Thanks! Hihi xkan dilupa tu. Tapi xtau lah ah taste dia mcmn. Hahaha.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑