18 February 2014

CutiCuti: The Forecast

Assalamualaikum. Kon'nichiwa.

The forecast is out. Insha Allah, akan sempat menatap keindahan cherry bloom. We will be arriving just on time. Kalau pun lewat one or two days, aku harap masih ada pokok yang berbunga lebat.


Cherry sila jangan gugur cepat sangat ah. Niat di hati sungguh mahu berhanami. Ahaks.

eryantierdabdulkarim

Categories: ,

7 hollered!:

Farikica said...

Ke jepon eh???

Jari Manis said...

Bie, Wow...dalam diam2 dh nak ke sana eh....Uwaaaa...rugi lah JM coz semua cherry blossom on Mac

BIBIE KARIM said...

@Farikica: Insha Allah. Hihi.

@JM: Alaaaa JM, ntah2 kita gi date dekat2. Bb gi Apr bukan Mac so haraplah still ada sakura yang melekat kat pokok tu hah.

Muhammad Khairuddin Lim said...

Nanti jangan lupa post bunga sakura banyak2...bunga kegemaran saya...doa moga jumpa bunga sakura yang awesome.

BIBIE KARIM said...

@Abang MKL: Hihi insha Allah akan diusahakan untuk kutip sakura yang gugur. Nak framekan. Amin amin semoga bakal jumpa bunga yang awesome tu.

Chawanna Na said...

Wah nk ke jepun yekkk... selamat bersakura... selalunya date dia -+ 2/3 hari beza dari forecast..so insya Allah time ko pegi tu dh ada :D

BIBIE KARIM said...

@Chawanna: Aah, insha Allah dekat2 date forecast tulah. Hopefully sangat ada, geram since tengok yang Biqque nye entry.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑