3 October 2018

Budget Travel to Korea - Freelance / Personal Tourist Guide

Assalamualaikum. 안녕!

GROUND ARRANGEMENT 

Private tour guide in South Korea (personally guide by Yours Truly!). 

Kawan-kawan duk tanya, dah tukar profession ke? Why not kan? Dah alang-alang jatuh chenta ngan South Korea, dah alang-alang declared Second Kampong. 

Autumn is approaching. The best time to witness leaves turning colors yellow to orangey to red is during the peak foliage. End of October to mid November. I kid u not, view adalah super cantik super awesome! One of my favourite season apart from winter.

As I'm currently staying here in Seoul, any date would be great. Yang dah beli tiket, and still pening on how to arrange your itinerary...well, PENING no more please! I'll arrange everything for u. 

Drop me a comment or email or Whatsapp me at 6013802 5272 for more details. 

Ppalli ppalli! U sure don't wanna miss this opportunity.

Terms & conditions apply. 

EXCLUDED: Return flight. Travel Insurance. Meals. Personal Expenses.

Kalau nak tanya pakej selain autumn trip pun boleh! Any seasons. Or nak pergi other than places mentioned in the picture, pun boleh! Or nak panjangkan waktu sebab 5 hari tu macam kejap giler...pun boleh! Or nak daily guide je...pun boleh! 

Janji...pape hal, roger aku.

Sila sila, cepat cepat contact aku.

Whatsapp : 6013-802 5272
Email : eryantiekarim@gmail.com

eryantierdabdulkarim

8 comments:

retna yusof said...

Wow bie.... Tukar profesion dah eh haaha...best best!! Aku blm mampu lagi nak buat part time cenggini ahaha.. takat member2 ok lagi.. takut aku yg x larat ahaha

Bibie Karim said...

Ako: Sementara ada sini, sementara senang lagi nak berhuha gerak sana sana sini. Aku nak beranikan diri ah ni. Selalu kan bawa kawan² je. Sesat² xdak hal. Ni nak bawa orang lain, kena up lagi alert ngan map bagai

nohas said...

All the best...syoknya autumn..

retna yusof said...

Bp lama dok sana bie???

Bibie Karim said...

@Ako: Insha Allah sampai tahun depan kot. Tengok macamana keadaan hahaha

Bibie Karim said...

Nohas: Thanks!

Moshe Rabinovich said...

I’d should test with you here. Which is not something I normally do! I get pleasure from studying a put up that can make folks think. Additionally, thanks for allowing me to comment! play casino

PutriMaryam A said...

Assalam...Bie, ko ada buat ground pakej di jeju ka?teringin aku mo pi jeju ni...huhu