16 October 2014

Kamsahapnida!!

Assalamualaikum...

Am bless with so many generous people around me. What more could I asked for from Him. Thanks for the ingatan ladies. Insha Allah dengan cara begini dapat kuatkan ikatan ukhwah antara kita.

From CT Humairah. Someone I 'meet' via blogging. Siap ada karangan. I love all the kiriman dear. Insha Allah one day dapat jumpa. Nak turun Penang gak ni. 
Si Aima ni racun paling tegar kalau bab travel ni. Berabisan minah ni menyuruh aku menjejak Manila. Sebab kunun dia mau merepeat. Insha Allah beb. Akan ku coba hint hati & perasaan. 
eryantierdabdulkarim

Categories:

13 hollered!:

Jari Manis said...

Betul Bie..JM sejak tulis blog ni dapat ramai!!!!! sgt kenalan yang baik hati dan pemurah..Dapat FM, poskad, t-shirt, keychain, kek lapis, hp holder, makeup bag, iner magic, book holder, kad raya, hp aksesori.. ehh byk lagi lah barang yang JM terima dari mereka termasuk lah Bie Err tu...

Terima kasih kepada mereka dan semoga persahabatan di alam maya ini berkekalan hendaknya amin..psst : x sabar nk jumpa Bie lagi tapi bila ye..harap2 ada jodoh lagi

DJ said...

Cantikla street art notebook tu...ko wajib pergi tau street art ni..bestt...hehe manila, yess msuk dh dlm wishlist aku...nkpi coronnnn....hahaha

DJ said...

Ada tu jodohhh nk jupe bie xlama lg tu jm.....hehe

BIBIE KARIM said...

Ha tu dia list. Jm glamour tu yang dapat banyak gifts hihi. Tapi xbest sebab kan penah x sampai FM dari JM. Posmen salah baca alamat. Huhu.

Insha Allah moga kekal selamanya. Ha nak jumpa lagi eh, panjang umur & jodoh mesti jumpa. Bak kat DJ. Mbek.

BIBIE KARIM said...

Manila aku xtau bila akan masuk list beb. Coron eh nanti aku google.

Huwaa street arts tu senantiasa dalam list must-go sejak aku tau wujudnya tempat tu. Insha Allah akan dijejak.

Orga said...

tengok tajuk ingat hang pi korea lagi bibie, baru nak wish selamat jalan, hehe...apa lagi, next manila la pulak..

BIBIE KARIM said...

Hahaha rindu kaedahnya tula aku letak tajuk poyo2 macam tu. Serious Orga, Manila xpernah ada dalam list. Pelik betul walhal berjiran je.

syieda said...

Wah..glemernya sedari..
Nak sign plisss

BIBIE KARIM said...

Kalau nak sign, ko kena minta JM nye. Aku ni sekadar picisan je.

DJ said...

Giler cntik aku nengok mmber aku coron ni.guling2 aku nkpi gk...hehehe

mrs.smile said...

wah..glamernya sedari
nak sign plisss

mrs nyer komen sama cam syieda...copy paste ayat hehehe

BIBIE KARIM said...

Xglamour macam Syieda lagi MS. Hihi.

BIBIE KARIM said...

Lawa gilerr. Tapi b4 gi sini aku kena jejak Mabul dulu. Sobs.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑