5 October 2014

Erti Sebuah Pengorbanan...

Assalamualaikum...

Saat berderai jatuh
titisan airmata suci Nabi Ibrahim AS
Melihatkan keteguhan iman
anaknya Nabi Ismail
Di kala itulah...
bermulanya sejarah agung.

Erti sebuah pengorbanan. 

eryantierdabdulkarim

13 hollered!:

Muhammad Khairuddin Lim said...

Selamat menyambut hari raya aidil adha maaf zahir dan batin dari saya sekeluarga.

mrs.smile said...

Salam Aidil Adha bie...

Bibie Karim said...

Terima kasih Abang MKL. Salam aidil adha untuk Abang sekeluarga juga.

Bibie Karim said...

Tq MS. Same goes to u. Tahun ni balik kg ke.

syieda said...

Selamat. .....selamat. ...selamat. ...
Semuanya la....

Reen Johan said...

Selamat Hari raya aidil adha dik..

Bibie Karim said...

Hahaha stress eh kak.

Bibie Karim said...

Mekaseh Kak Reen.

Bibie Karim said...

Selamat hari raya juga. Hihi.

Jari Manis said...

Besar betul pengorbanan Nabi Ibrahim...kalau kita rasa nya memang x sanggup kan
Udah terlambat utk ucapkan salam Aidil Adha buat Bie tu

BIBIE KARIM said...

Kita ni disuruh korban benda kecik pun hidung dah kembang kempis. Salam Aidil Adha gak JM. Xpe lambat the thought that counts gitu.

CT Humairah said...

nak wish tapi rraya dah lepas hihi..

BIBIE KARIM said...

Xpe kita carry forward untuk tahun depan Insha Allah.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑