17 December 2013

Prosperous Dec: Another Kdrama?

Assalamualaikum. 안녕!

The other day, sungguh teruja tunggu this drama released. Now sudah Episode 3. Aired every Mon & Tues evening. Since next week sudah berjalanan, makanya akan melayan few of the episodes di sana. At the country itself. Gitu kan semangat.

Hoyeah! I can't wait for my winter trip. Insha Allah semua akan berjalan seperti yang dirancang. 
Prime Minister & I (KBS2). Im Yoona's fan I am. Haruslah akan melayan dengan penuh dedikasi.
Will be going with my not-so-baby cousin. A girl who has never boarded more than 3 hours flight. I promised her last year that I will bring her next time I balik kampung considering minat budak ni memang 99% ke arah anything Kpop. Aku ndak da kaitan ah, am not the one yang pengaruh. 

Excited she is...as well as Yours Truly. Dia tu bolehlah difahami kenapa excited; first time kan. Yang aku ni? Hmm parah. Somehow, aku sudah kena racun pujangga guna2 South Korea. Sungguh berhantu!

eryantierdabdulkarim

Categories: ,

10 hollered!:

DJ said...

wah apa nama drama ni in English?leh layan nanti....hehehe

wah wah sudah mau balik kg ye...enjoy your trip ye!bestnya!kalo nak jeles, gedik sgt plak kan...hahahaha

BIBIE KARIM said...

Aah lupa letak tajuk. Tu saya dah update. Hihi.

Hihi kaedah balik kampung sangat kan. Insha Allah will enjoyed myself. Boleh jeles, part nak main salji. Kondifen je kan ada snow nanti. Jangan gigit jari suda.

Jari Manis said...

hukhukhuk...selamat tinggal selamat jalan..JM masih di sini..jeles tgk kwn nk jln2..DJ pun nk jalan2 lagi ujung thn ni....epy holiday..bawak balik pakwe koya sorang ahaha..

BIBIE KARIM said...

Alaaa JM dah back to back, pas Sydney trus HCM lagi. DJ jalan ngan family kan hujung tahun. Siap tukar duit tu.

Boleh2 bawa balik pakwe Koya tapi Bb kena cari untuk diri sendiri dulu tau.

Time Traveller said...

Drama Korea... :D
Semoga selamat pergi dan balik..
Jaga your not so baby cousin tu baik2 :D

BIBIE KARIM said...

Demam drama xkan kebah. Haha.

Insha Allah, tq. Dah warning kazen tu nanti nak berjalan semaksima mungkin. Agak xlarat, terpaksalah tinggal kat bilik je. ;)

Daddy + Mummy said...

Jelesssssasssss

BIBIE KARIM said...

Turn mu xlama pok. Amin.

radin fadli said...

Saya nak tengok the heirs tapi tak sempat lagi. Dengar cerita macam best, tapi mungkin sebab si Min ho tu hahaha.Pergi berdua ke Seoul? ada melencong ke tempat lain lagi?keep on updating yer ^^

BIBIE KARIM said...

Hihi memang sebab Lee Min Ho pun, tu yang ramai gila nak tengok. Pelakon pun muda2 & famous. Cerita dia biasa je.

Aah pegi berdua. Nanti touch down kat Busan, then baru gerak gi Seoul. Bawa first timer kena repeat tempat yang penah gi lah nampaknya. Insha Allah akan update.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑