3 September 2012

Edisi: The ever grateful moi!

Assalamualaikum. Annyeong.

Alhamdulillah, syukur! Berkat hitting the number thirty, makin murah pula rezeki. Ehem! Lepas ni sila jangan ada perasaan malas untuk continue update this blog ya Bie! And sila buang juga alasan dramatik kau pasal Miss Asus yang sudah tiada. 

Selamat menjadi keluarga si Err wahai Miss Asusi! Please serve me well as I promise to take extra good care of u. Janganlah azam hanya sekerat jalan ah Bie. Bukan apa, poyo kau tu sangat berleluasa diketahui umum. 

To compliment Asusi very elegant white body, I bought the super adorable mouse! Banyak jenis 'haiwan' ada but knowing me haruslah aku pilih CAT. It's a wireless mouse. For it to function, the tail kena detached from the body & plugged into the usb port di badan si Asusi. Ouh bateri size triple A pun mau, kalau ndak syok sendiri jaklah kasi gerak tu body tapi cursor di skrin nan ado pergerakan. 

Now boleh dengan gembira menonton Kdrama online. I've missed 2 episodes of Panda & Hedgehog already.  And 6 episodes of To The Beautiful You! Turned out Tabbie hanya sangat berguna untuk main games & surf dengan gaya bebas atas katil...langsung ndak da kegunaan fungsi bila aku mau menyulam kasih sama Kdrama. 

Malam ni mau download movie, music & ceramah banyak2...pekerjaan part time(??!!?) yang sudah berminggu ndak aku buat. Wachaa!!!

eryantierdabdulkarim

3 hollered!:

Anonymous said...

did I read "MUSIC???"-grunge yg cuuute sesangat!

isabelle frankly said...

kalo dah time malas nak update tu, mmg cari la alasan apa pun, mmg xjalan

BibiErr Karim said...

@Grunge: Sy dgr Ksongs mah skrg.

@Belle: Hahaha harus! Ko kena memahami bab malas xde ampun tu.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑