24 September 2012

Buang Tabiat: Tripping

Assalamualaikum. Annyeong.

Macam lama kunun aku ndak menconteng di sini. Biasalah kalau angin trip busy aku sudah mari. Menyinggah blog orang jaklah kerja aku. Mau scribble sini macam ndak da idea. Tapi kalau sendiri dalam kereta, pandai bermonolog. Pastu create story untuk new entry. Save dalam kepala tapi nan ado hasil ditaip. Belum ada kesempatan bah kunun. Aku kalau mau buat new entry harus ambil feel, ambil masa lama2. Sebab short entry macam palsu jak bagi aku. Poyo habislah kan.

Anyways, malam ni insya Allah balik kampung Bunda. Balik kunun, padahal kampung tu sekangkang kera jak jarak dari rumah. Bunda's first cousin passed away kelmarin. Tomorrow funeral. Kalau ndak da wedding or funeral punyalah kan buang batu ndak mau jejak kampung.

Maka plan untuk join sahabat2 celebrate surprise birthday party chenta hati si PianSe adalah rasmi cancelled. Lama ndak jumpa Jipun & Ammi. Ndak pa, umur panjang insya Allah akan jumpa.

Lately banyak betul planning sama my ladies. Sampai ndak tau mana satu yang mau execute dulu. Too many plans. Haraplah ada yang akan menjadi, amin. Jangan hangat si taik ayam jak. Kami sudah divide tugas masing t2 hence kecerahan matlamat untuk dicapai adalah tinggi.

Day dreaming ndak salah kan. Bukan menyusahkan orang. Janji aku sentiasa sedar di mana bumi dipijak, di mana langit dijunjung. Usaha kena extra keras juga kalau mahu apa yang diimpikan tu jadi realiti. Aja aja hwaiting Bie!

eryantierdabdulkarim
Published with Blogger-droid v2.0.6

Categories: , ,

6 hollered!:

Anonymous said...

Rip to ur aunt....

dream highhhhhh... :))))-grunge mmg cute

BibiErr Karim said...

Uncle sy bah tu. Tq.

Yaaa dream high is my keyword.

Kesuma Angsana said...

apapown KA sentiasa doakan yg terbaik for u ye

BibiErr Karim said...

Thanks KA. Sama2 kita doakan yang terbaik utk diri. Hihi.

kizzy t.fauzi said...

ada ko pg pianse punya party tu? gentlemen o dia kan! hehe

BibiErr Karim said...

Dui sudah ku bilang ndak dapat join. 'Balik' kampung ada saudara meninggal. Memang gentleman, Pian bah tu. Haha.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑