20 January 2012

Buang Tabiat: Edisi II

Salam Jumaat semua!

Since early morning, perasaan adalah melambung tinggi. In cloud nine perhaps. Jantung agitated luar biasa. Over ah Bie kalau kau start berdrama.

Cuti adalah super panjang buat warga Malaysia. Hopefully bila dah start masuk keje, penyakit Malas tu dah berjaya aku halau dari sistem. Ke lagi membuak2 since hari untuk berlibur jauh semakin dekat. 

Phew, gila meroyan ah pongpang lebih macam kau nak panjat Mt. Everest. Padahal bercuti kat tempat yang hanya 6hours flight journey je. Biaq pi lah...aku excited sekali sekala. Kata first time nak jejak tempat tu, so sila lah faham. Tapi serius ah, even nak gi Kundasang je pun memang aku akan teruja lebih dari biasa. Fact, perkataan 'bercuti' tu lah yang merangsang hormon adrenalin aku. Girang tak terkata. As long as dapat let the mind free from anything related to work. Ceh, lagi nak gebang macam kau keje berat. 

Hawa tercipta di dunia...untuk menemani sang Adam. 
One of my favourite song from Dewa19.

Psst!! MV di atas takde kena mengena ngan sesape. Kali ni aku embed sebab aku duk humming since morning. Takde dah orang call & tetiba datang angin ahmar nak nyanyikan untuk aku. *mata berkelip bersaat2* Sebab ada orang tu merajuk aku duk perli suara katak tak berapa nak merdu dia. Ampun mas! *hands on chest*

Anyways, I wish all of u readers out there a fantabulous holidays. Jangan over the top sangat happy tu, safety first ok.

eryantierdabdulkarim

1 hollered!:

Anonymous said...

Nk sy nyanyikn? Suara katak pn org tu willingly dgr jg. -K-

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑