30 November 2011

Dup Dap II

Nafsu makan adalah luar biasa! Lucky semangat untuk menjadi slim kembali; tersemat kuat dalam dada & minda...jadi aku mampu menahan nafsu yang terbuak itu! So far sudah turun few kg-s. Alhamdulillah, orang bilang usaha tanda kejayaan. Asal saja jangan kenal putus asa. Ok, sila muntah!

Tomorrow I have a movie date with mother. Woot!! It's been way too long since we last hit the cinema together. Ever since she got herself attached to the kedai makan, we spent less time together. Di rumah jak jumpa; itu pun not more than 4 hours on weekdays...mau berjimba outside sangatlah kepayahan. It's either me or her yang busy. Aku of course tripping busy tapi kalau si Bunda...pun tripping kali memang betul busy.

Ombak Rindu* diharap kau janganlah kecewakan aku! Tinggi gunung harapan aku, kau akan sebagus versi novel. Please don't waste Abang's talent in that film as well.

Anyways, tadi baca bakal peranten's latest post in her blog. 2 more days before the big day; I is nervous on behalf. Harus maintain dramaQ. But am seriously disappointed for not being able to attend her solemnization. We're short of workers at the cafe for the time being...so I have to be there to help & monitor. Could only attend her berinai @ henna session later in the evening together with the other sidekicks, Zai & Yam.

eryantierdabdulkarim

28 November 2011

Ketiadaan Kelogikan

Adakah perlu kalau aku...
Erm...rasanya ndak kot.

Adakah sesuai kalau aku...
Erm...rasanya ok kot.

Adakah logik kalau aku...
Erm...rasanya sangat hodoh kot.

Adakah itu akan jadi...
Erm...rasanya itu lebih baik kot.

Jiwa betul kacau
Sebab kau relakan Bie!

eryantierdabdulkarim

Categories: , , ,

Fuh II

The gorgeous yet most inconsiderate Ms. Insomnia is back! Meddling with my system for a week already. Yes, I am officially sleep deprived! I sleep the earliest 3am daily since last week. Woke up few hours later feeling less energetic & weary. 

And say Hello to the Panda Eyes! Eye bags is getting worst! Appetite decreasing! And NO, I don't like that part although some might say this is the perfect time to get slimmer. Burn the bulging tummy off. Because, when this continues gastric is the next visitor I will need to entertain. Definitely a big No-No as I have wedding to attend this coming Saturday.

Woot! Another bff is getting hitch! I will not cry on her big day...will not, will not. *sesi motivasi diri supaya jangan drama over!*

Mind has been acting quite weird these past few days. Sebab kurang tidur; alasan terbaik! Fluctuating mood. I guess menses coming anytime soon. And I chose to pretend to not understand the words migraine & backache this time. They tend to tag along with menses & I know if these three come in one go...I will not be able to enjoy myself during the big day. Mood spoiler tu nanti. Sila tahu, muka monyong adalah super bidak dalam gambar, ara Bie?

Will be attending the big day with a friend; whom out of the blue invited me to tag along. Or aku yang mula sesi getek tanya why not pigi together2 with only one car. Brilliant idea to save my fuel! He asked such super bonus question "Are u sure u're going to the wedding". Hello Mr. R! For sure lah aku datang. Dengan ndak malunya bertandang & menjemput diri sendiri kalau peranten lupa untuk menjemput. And later will certainly smack her head for forgetting me. Drama airmata kalau aku orang nan penting dilupakan!

And lagi getek bila kami berjanji taat setia to wear according to the theme colour. Tiba2 si kawan mahu berdondon2 sama aku. Choii! Orange + Fink. Silau jiwa aku upon hearing the bride-to-be uttered the word orange. Of all colours! Fuh, nasiblah bff jadi harus aku kuatkan hati untuk menurut perintah. Tapi ngam juga because he claimed that fink is somehow a kryptonite to him. Ni kes orang perasan ada darah kacukan sama Supirman Superman. And wedding kali ni juga aku bakal jadi co-pilot, something I haven't done for years I think. Selalu aku jadi supir but not this time. Peluang direbut harus kalau sudah kena offer. Araso?

Anyways, I am currently compiling few pictures of Kizzy & I. Soon to be uploaded in my upcoming entry. Post ntuk ucap selamat kepada bakal peranten harus ada. It's my azam half-year of 2011 under blogging category. Kau ada?

p/s Whenever I started filtering, blocking, deleting or removing thing(s) in my life; obviously there's something I need to fix in the system. And yeah, sedang dalam fasa itu. How I wish....

eryantierdabdulkarim

Categories: , ,

27 November 2011

Tahun Baru!

Salam Maal Hijrah kepada saudara seIslam ku.

Semoga tahun ini akan menjadi lebih baik dari tahun2 sebelumnya. Mendapat redha & diberkati olehNya, dikurnia rezeki yang halal. Sentiasa beroleh hidayah & keampunan dari Yang Maha Mentadbir.


Hijrah itu Pengorbanan
Hijrah itu Perjuangan
Hijrah itu Persaudaraan
Hijrah membentuk Perpaduan
*all-time favourite Hijrah song*

Alhamdulillah aku masih bernafas! Aku masih diberi peluang oleh Yang Maha Mencipta untuk berada di bumi ini. Pintu taubat untuk ku masih terbuka luas; syukran Ya Rabb. Insya Allah dengan petunjuk & lindungan Mu aku akan berusaha untuk menjadi Muslimah yang baik. Yang mampu melintas titi ke syurga dengan halangan semaksimal mungkin.

Terima kasih ya Allah atas segala kurnia Mu! Atas rezeki yang tidak pernah putus Kau beri walau aku sering lalai dalam mengingati Mu. Walau keluhan sering terucap di bibir. Sungguh aku malu dengan sikap alpa itu!

Terima kasih Ya Allah di atas ujian yang kau beri...kerana itu tanda Kasih Mu yang Agung! Untuk aku jadi peka, untuk aku jangan lupa tentang hukuman Mu di sana nanti.

Moga aku akan sentiasa ingat tujuan utama Kau turunkan aku ke dunia ini. Insya Allah.

eryantierdabdulkarim

26 November 2011

My Bingai Side Emerged!

Yesterday was truly one helluva evening for me. So much of excitement I turned into a bloody moron lady! Despise myself to the core for that! 

I went back earlier just to make sure I have enough rest before my movie session. Muka perlu berseri2 & segar bugar untuk bertemu chenta hati. I was lazing around in front of the lappy...busy downloading few Kdramas when suddenly brother text me & asked what is the time for our movie date. Told him it was a 0950 show...but I felt something not right and just to make clear, I searched for my purse. But it wasn't in my bag. I took out it's contents...ransacked every compartments. As if kecil sangat purse kau kan Bie. The moment I knew it wasn't there, I immediately recalled where I last put my purse. It was in my drawer...at the office! 

Yes, no guessing what did I do next. Lucky I have already took my bathe. So I rushed into the room, performed my MaghPra, get ready ala kadar...and zoomed to Tanjung Aru to fetch Nia. It took me nearly an hour & a half to reach cafe last night. Filled with tense & irritation with the congested traffic. All the way from TA to Sepanggar. Cramped kaki tekan pedal minyak & brek! 

Albeit the so-called obstacles, we reached Suria Sabah in one piece. While having dinner...I joked with Nia "Sekali wayang kita 850 kan By...trus kuyak lah". And once again, perasaan hati felt something not right. Took out the tixs from my purse...and voila!!! Stated clearly our movie date starts at 0915. Bloody 40minutes earlier than what I thought. Lagi sekali, mencuba jadi minah super! Sipping my super cold mocha ice blended in one go...and later suffered from a painful headache. Calmed myself down before I fainted; seriously sakit dia macam ada besi cucuk kepala!!! Mata pun berdenyut like it's going to pop out soon.
Gaya orang ndak sedar diri...posing sakan walhal movie was already about to start.
Darling cousin; Nia. Ni gara melayan perut tembolok dia lah kami melepak di U, Suria. Ngek---sesi blame orang lain harus selalu ada--

10minutes later, we were already at the cinema lobby. Left the other tickets at the counter to be claimed by the bro & his girlfriend. And my, they were like half an hour late for the movie. Yes, I am guilty as charged. Yet the guilty conscience didn't stay long because I chose to enjoyed my date with the Twilight clans. Super love the film although I was a bit frustrated with the scenes they cut off. 8minutes is just too much! And few scenes in the book yang aku rasa sangat sangat necessary pun telah di-exclude.

Hence, telah trigger diri ini untuk membuka novel itu kembali. Read it again...and kunun menghayati...then imagine how it would be if it's included in the film. Whatever it is, sekarang jiwa nangis darah waiting for the 2nd part which will be on screen next year. Wuuuuuhuuuuuu!!

p/s U make me smile; ear to ear. And for that, I thank u. Ngek.

eryantierdabdulkarim

25 November 2011

Fuh!

Jiwa eh kalau terus begini!
Salah kau juga Bie.
Tiada sakit tapi kau sibuk cari pencetus sakit.

Kesudahan,
Sendiri hati berdarah.
Makan jiwa.

Fuh!
Serius, aku perlu kemaskini sistem diri.

Macam ada biji nangka
stuck di kerongkong sekarang ni.
Dada macam ada bata sekat O2
dari sampai ke paru2

Drama gila!

Tapi serius.
Someone has to constantly knock
my head...
supaya aku senantiasa sedar!

eryantierdabdulkarim





Categories: , ,

24 November 2011

Roller Coaster Ride

I am literally unsure of what song to sing right now...butterflies seem to cannot stop themselves from actively swimming inside the tummy. 

What happened recently tickled me most of the time. I couldn't recall how I ended up in this road. Filled with  bright colourful lights, dragonflies everywhere & all beautiful things along the path. Deep in me I pray these will stay...but I know putting too high a hope won't do me any good. Especially in matter as such. 

The mind constantly remind me of the consequences I will be facing if I act like how I acted before. Everytime they ended with disappointment, regrets & hatred. Through past experiences, I gained lessons. Too many have I collected along the way I shall be wise enough to handle this! 

Despite the hesitation & fear...I know I should cherish this journey to the utmost. For I don't know when the gloomy clouds will come & disrupt the tranquillity. Like what my sisters told me "Enjoy the ride while u still can for u will regret if u didn't." 

I raise my hands...and say my prayers to the Almighty. For this to stay if it's meant to be...and for this to end if it's actually bitter than what I've tasted before. Going with the flow is what I should do. But being me, I love to challenge myself to go against the current. BUT again...after a long pause & loads of thinking/evaluating/assessing I think I shall just let the challenge-me session to be implemented some other time. 

Because for the time being...I prefer to listen to my sisters. Enjoyed this roller-coaster ride before I reached the ground & asked to get down from the car. Ditto the woozy part though! Wachaaa!!!

p/s Jarak itu cuma pada bilangan nombor...auw, kembang tengkuk!

eryantierdabdulkarim

22 November 2011

.......Sungguh!.....

Baris message kau aku baca
berulang kali...

Sungguh!
Berat sekali yang terhimpun di bahu kau
Aku jadi malu sama diri
yang selalu khilaf mengadu itu ini
bagai semua tidak kena di hati

Aku ralat tidak mampu menghulur bahu
mahupun telinga
di saat kau memerlukan

Namun walau sekuat mana hati terdetik
untuk bertanya ambil tahu
tidak mungkin hak itu aku peroleh
sebelum kau beri angguk tanda setuju

Sungguh!
Tidak mampu aku halang
manik jernih dari jatuh saat kau pilih aku
untuk dengar nyanyian duka
yang kau tanggung

Aku serah pendengaran ini padamu
Aku serah bahu ini jika ingin kau gayut padanya
Aku serah diri aku untuk kau peluk sekuatnya

Jika itu mampu buat kau senyum
mampu buat kau gembira
mampu buat kau kuat
dan terus mahu berjuang
menjadi serikandi di mata sendiri

Aku rela...atas tiket sebuah persahabatan! 

Kau sahabat! Mana mungkin bisa sakit itu
aku biar kau telan semua.
Tidak sekali aku biarkan.

Sungguh!
Duka hati aku melihat kau begitu
Tapi pasti jiwa yang terseksa
lagi duka dari aku!

Sabarlah sahabat...Allah sentiasa ada.
Tadah tangan jangan pernah putus berdoa
Aku pasti yang terindah telah Dia rancang untuk kau.
Semua ini singgahan nan sementara cuma.

eryantierdabdulkarim

Categories: , ,

Sekadar Berkata-kata-kata-kata

TAHNIAH kepada pasukan negara yang telah berjaya menyumbang pingat emas kepada negara, malam tadi. Emas yang ntah berapa puluh tahun dinanti orang sekalian rakyat jelata. Tahniah kepada pihak pengurusan...juga kepada semua yang terlibat. Juga kepada rakyat yang sentiasa memberi sokongan padu jitu. *jap...apakah motif I sounded seperti menteri bagi ucap tahniah*

Aku bangga lahir sebagai rakyat Malaysia. Aku bangga walau wujud bermacam jenis gunting & pisau dalam pentadbiran negara...kita masih mampu hidup secara harmoni. 

Namun aku tidak bangga dengan perangai sesetengah Malaysian yang bersikap super racist! Adat lah, menang atau kalah dalam pertandingan. Yang kalah haruslah sedih muka masam muncung berdepa. Yang menang haruslah melompat riang gembira. Tapi aku rasa itu BUKAN LESEN untuk memperlekeh & mempersenda yang kalah itu. 

Perli sikit2 tu cukuplah...sekadar memadai. Ini sampai keluar kata nista, maki hamun...sakit gila mata membaca. Memang yang mengutuk tu punya hak...tapi biarlah berpada. Kalau kau cakap "Ala diorang kalau menang pun, harus kita jadi bahan ejekan sepanjang zaman". Ya itu buruknya mereka. Jadi apa kurangnya kau saat ini? Perlukah kita junamkan diri menjadi seperti itu?

Penghinaan demi penghinaan dilemparkan. Dikata mereka agresif. Dikata mereka tiada bertamadun. Dikata mereka itu & ini. Lantas, maki hamun kata ejekan yang kau muntahkan sekarang...dikategori apa? Sopan? Bertamadun? Menegak keadilan?

Come on; sukan sepatutnya mengeratkan silaturahim. Kalau yang kalah itu menunjuk sikap negatif seharusnya yang menang ini jadi LAGI BIJAK untuk menghadapinya. Ndak perlu kot compare "Kalau kita kalah, at least kita bla bla bla tapi diorang kalau kalah bla bla bla". 

For me, sama jak. Berapa banyak senario penyokong baling kerusi , mengamuk luar stadium, bakar bendera etc after habis match? Like hello! Itu baru match inter-states...bukan between negara. Ha, perangai yang gitu kau mau kasi kategori mana? Monyet terlepas kandang macam kau gelar pasukan yang kalah semalam? 

Serious aku kecewa. And rasa pity membuak2 towards hardcore fans yang terlalu tegar. Janganlah sampai lupa tanah yang dipijak...bersederhana sudah. Kan pergaduhan & perselisihan dapat dielak. 

Adat lah diorang kecewa sebab kalah...tapi diorang ndak minta kot penyokong hardcore diorang bertindak seganas itu. So aku rasa memang ndak adil kalau terus menerus rakyat diorang ni dihukum dengan omokan & ejekan.

Sekali SEMUA diorang pakat balik tinggalkan negara ni...fuh, ndak dapat aku imagine hurunya waktu itu. Baru imagine pekerja2 aku ndak turun cafe pun aku sudah kecut perut...apa lagi kalau SEMUA tinggalkan negara ni. And please, jangan kau cakap sama aku "Ala apa susah, hirelah local". Ouh, kalau kau mahu muntahkan itu...sila kau bariskan mereka di depan aku. Cuma pastikan mereka mahu buat kerja sebaik pekerja aku sekarang.

Tanpa rakyat diorang ni, aku ndak rasa ekonomi negara kita boleh seutuh ni. Kita saling memerlukan. Jadi aku rasa sudah2 lah mengkondem. Jangan jadi ayam yang bertelur baru sebiji...tapi riuh sekampung. Kalau kita punya hak untuk gembira kerana menang...mereka juga punya hak untuk kecewa kerana kalah. Jangan riak dengan kemenangan ini...kalau Allah tarik balik nikmat tu semua; nganga besar kita nanti. Berpadasudah...

sigh aku bukan mahu kondem siapa2...aku cuma meluah rasa di hati. To quote my friend's husband "U make fun of the defeated team...u said nasty things about them. U listen to their songs but they piss on urs". Kenyataan! Sinetrons, movies, songs & even artis diorang; lagi banyak tinggal kesan sama kita kot. Even ada pasangan mau kahwin, sanggup travel pigi sana semata mau beli barang persiapan kahwin. Nan ado kot diorang mau buat gitu bila pigi negara kita.

Diorang datang sini untuk bekerja. Dengan bekerja diorang sumbang tenaga & eventually bantu negara kita develop. Kita pigi sana, buang duit shopping bayar hotel mahal makan mewah. Sekaligus bantu ekonomi diorang. That's why aku cakap...saling memerlukan. Mutual relationship!

Jadi, sila lah stop all the nasty banters. Sebab aku risau kalau kita kalah esok lusa...mampus dibalun ayam mati; lagi teruk. Besides, banyak lagi bah tu issue super penting perlu kita risau rather than bola. Bagus channel marah & geram kita ke saluran yang betul. Kasi lurus yang bingkuk. Contoh: Postpaid kena bayar tax...tapi servis hampas kelapa serabut gila sukati jiwa on off. Wachaaaaaaaaaaaaa!

p/s Siapa agak2 peminat fanatik bola or over the top semangat patriotik, dinasihat dapat kendurkan ketegangan tensi di dada anda. Aku cuma meluah apa yang aku rasa ndak kena di hati.

Nonetheless, I love my country. Period.

eryantierdabdulkarim

Categories: , ,

20 November 2011

Beautiful Souls

Birthday shoutout to the beloved not so little brother of mine...happy turning 27 this year. U've been living for twentysevenyears in this world already man! 

Just make sure, u have invest something for ur future! Including the 'real future'. Take good care of urself. We don't really clique like we used to when we're kids but my love for u remain the same. *ok part ni aku gegar kot mau tulis...sebab geli2*

And although u could be the most annoying person ever existed in my life...also such a pain in the ass most of the times; still I thank Allah for sending u as my brother. In whatever circumstances be it the best or the worst, family always come first. Always!

Last but not least...I wish u all the best in whatever thing(s) u decide to do. May Allah's bless be with u all the time.
Pic from yahooimage

Ok part muntah rasa chenta sama adik sudah selesai. Harus habis sampai sana. Kalau berlarutan nanti jadi kudis bernanah!

So, Tower Heist was the movie I watched for my date with Grunge+Rio. I was on leave last Friday due to something related to amendment when she suddenly brought up the idea to watch movie together. It's been a while I know. We used to hit the cinema very frequent before she got hitched; of course time tu together with the dude la. And we go out less often as her big day approaching because too many things we have to handle at that moment. She & the big day. Me & things at the cafe. Lucky, technology is there to connect us everyday. 

I was hesitated to watch this flick when Ezza first told me the movie is quite entertaining. Screw me for judging prior even watching. Truth is, Mr. EM's appearance in the movie somehow affected my mood to watch it. Not that I don't favour his acting...just that I prefer to not watch his movie after watching Meet Dave. Aku dapat aura "euw ok enough of him & the face expressions already" right after MD.  

TH reeeeeeeeeeeeally worth my time! Also Rio's money. Thanks Rio for the treat, thanks Grunge for the dinner although I didn't eat much. As u said the other night; I looked rather pale & dull. I was trying to put pieces of my shattered spirit back together. And I know the reason u want me to tagged along was mainly to make me put all the somber mood behind. And guess what? It works! Didn't u hear my endless out of tune laughter? Sepanjang 2 jam tu saya ketawa ok...!


Watching at Ben Stiller make me feel 'old'. I don't remember when was the last time I watched him with more hair & less grey hair. But I kinda like his appearance this time; macam more serious than he used to be in his other movies that I've watched before. Yup, he aged with style! Mata biru air laut adalah sangat soothing. Oh by the way, *saja jadi joyah jap* It's said for this movie, he was paid an amount of $15M. *source: Wiki* 

Gila kentang gaji gitu.

All in all...my Friday sailed by oh so perfectly! I thank Allah for the feeling. I thank the people around me for giving me the chance to be in their life.

p/s Makaseh ibu Grunge & bapak Rio.

eryantierdabdulkarim

19 November 2011

Sila Bagi Perhatian yeeeee

FOR MUSLIM FRIENDS/READERS
Before ni cuma dengar orang cakap2...link sana link sini but because I was still in doubt with the validity of the news; I prefer to wait for the truth to come out. And alhamdulillah, I am in vague no more when I got this link from one of my friend in mukabuku. For more info, please read here

Ada rasa ralat sedikit sebab aku memang suka guna sos paling kiri tu untuk marinate. Also yang paling kanan tu bila mentekedaghah pizza. Since sijil non-halal sudah Jakim keluarkan, jadi WAJIB lah aku cari alternatif lain to replace the sauce in case aku mau ber-bbq nanti. Aku ndak da niat untuk aibkan nor burukkan produk or mana2 syarikat terlibat ok. Ndak sebusuk itu hati aku mau tutup periuk nasi orang...tapi kalau sudah terbukti through several observations & testing yang benda tu ndak halal; ndak kan lah aku masih mau telan kan. In case as such, sebagai saudara seIslam aku kena share. It's up to u though mau terima or ndak. Still mau consume or not. Yang penting, I've done my part.

Aku bukan jenis senang lenang copy paste link itu haram ini haram in this blog. In fact, if u are my loyal reader(s) *ok perasan ada orang baca lah kan* u will know that this is my FIRST time posting an entry like this.

Orang sibuk gebang pasal tudung gaya rahib (sister/nun)...sampai ada orang sanggup share link di page diorang yang tanpa diorang tahu telah meletak aib super besar atas orang lain. Actually benda ni lama sudah aku perasan but I prefer to just watch & keep my mouth shut. And since aku buat entry ni, alang2 aku muntahkan sikit rasa kepelikan aku tu kan. Even my friend; Aima pernah hangin pasal isu ni. Siapa ndak hangin kan kalau gambar kawan sendiri terpampang terang di sana sini...dijadikan model for comparison purposes.

Kalau sudah libatkan orang lain; biar lah muka dikasi kelabu, dikasi blur or whatever method used to hide one's personality bagi aku itu tetap BAGI AIB! Sebab yang dikelabukan tu masih dikenal! Like hello! For God sake, dia itu kan artis of course sah2 macamana ditutup pun people still can guess who she is. Mau ingat mengingat itu ndak salah...tapi janganlah sampai kau sendiri buat dosa kering kan. Setakat tulis entry isu style tudung tu cukuplah...yang siap baik hati sisip gambar orang lain tu buat hapa? Itu sudah menjurus kepada fitnah baybeh!

Janganlah sampai dari niat yang baik & boleh dapat pahala *insya Allah*...tapi dek kerana pemikiran singkat yang tidak mahu menimbal baik buruk betul salah; langsung terus menanggung dosa lebih besar. Psst...ndak kan lupa, fitnah itu lebih buruk dari membunuh kan?!

Sabda Rasulullah SAW "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah" (Riwayat Bukhari & Muslim)

"Wahai orang yang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara tidak diingini, dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan." 
(Surah Al-Hujurat: 6)

Jangan anggap menyebarkan cerita tidak benar itu sekadar kesalahan kecil. Hakikatnya, fitnah itu ibarat api. Dosa membuat fitnah menjauhkan diri dari syurga. 



Ok untuk lebih lanjut & jelas...sila lah dengar explanation di atas. Dengar & hayati. And kasi bersih minda before dengar supaya senang masuk dalam hati. Senang faham. Insya Allah.

Erm ada rasa geli2 ka bila aku tetiba trip macam alim ustazah? Wachaaaaaaaaaaa!

p/s Ceghita pasal movie date & birthday wish adik gue akan ditunda ke malam. Pengumuman di atas adalah penting bagi gue. Sekian. Trip kau glamour lah sana kan Bie.

eryantierdabdulkarim

18 November 2011

Sail Away You

Yesterday's gloomy mood is slowly vanishing itself away. Alhamdulillah. 

Thank You Allah for giving me the opportunity to undergo this test for I know without such trials & testing I would have led astray. Farther than before. I was being too preoccupied with the worldly affairs I forgot to fed the 'soul'. Left it dried & empty for quite too long I guess the soul got fed up. And decided to rebel mainly to attract my attention because I seem to not want to care of it's 'welfare' anymore. Oh yeah, speaking of a super vicious tuan badan. 

I am getting better now...crawling still but I know I will start walking again; and definitely back to running once the dark clouds have passed. Insya Allah. 

Someone called last night...trying to cheer me up; albeit not knowing completely the room I've locked myself into. Thanks sahabat! And as suggested, I am in the midst putting what I said last night into realization. Compiling thousand of pictures from so many discs is never gonna be an easy task I know but I am gonna do this, still. 

I love jalan2 makan angin so much & after so many dilly-dally I eventually made up my mind. That is to capture every memories & experiences I gained during my holiday/travels in this precious blog of mine. I might not have set foots on the grandest & coolest place(s) in the world...but each & every place I went to, have left so many sweet memories in me. And I don't see it's a crime to share them here, yes? 

Although the place is just in Sabah, I will still write about it. And of course, along with pictures! Few line of captions...and hopefully less mumblings. Ngek! For the time being, sedang busy sorting pictures. Harus asing ikut location(s) as the date isn't that important to take into account. Honestly, this thing exhilarates me to start asap. 

Oh by the way, aku kalau mau dreaming jalan2 makan angin...memang akan jadi stalker tetap my bestie ErnieKhairina. As she has been to so many places I have in my wish-list thus it is not surprising if I turn her into my 'tour guide' should I need any assistance or inquiries regarding the place(s) I plan to go. Fact that she's residing in the UK at the moment assuring me there's gonna be more places she will add in her blog at the "Going Places" tab. Al-Hambra is where she will be with her little family next. Andalusia sounds quite intriguing yet Egypt or Cambodia sound more attracting for me. Also Yogjakarta.

Ok fine, sedang imagine diri standing in the middle of the dessert surrounded by pyramids...wandering around The Killing Field muhasabah diri mengenai nasib mereka yang teraniaya dengan kejam...or standing before the magnificent temples & stupas; witnessing the magical view of sunrise/sunset from the temple of Borobudur. Phew...berangan itu free so mari join!

Links for the Bali trip with my bestgirl+boyfriends June last year are already up on the right side-bar. The easiest part so far sebab aku pernah gebang about the trip in the blog before. And as for the rest of the places I've been...ada lah aku gebang sikit2 tapi gambar hanya sedetik mata memandang. Tujuan utama kan untuk cuci mata sambil mengenang memori so harus add more photos baru boleh add link(s). Ara?

Ok, gotta make my move now. I have housechores to do before I departed to the airport...to send Ailin; not me flying this time. Booo hooooo!! Heading to Suria for a movie date later...ini baru woooooooot panjang.

Syukran Allah for this colorful feeling.

#1 p/s - Aima dear, nanti akan ku jawab tag kau ok. Mau cari dulu gambar yang diminta baru dapat ku buat tu semua. Ahaks....poyo perlu!

#2 p/s - The hero (Lee Dong Wook) in Scent of a Woman (KDrama) officially masuk list "lelaki ganteng" gue. Gila handsome bikin pening migraine terus. Every angle of him sangat sangat sangat pergh! Not to forget those stunning shaded eyes & sharp nose!!! And sexy shaped-reddish lips. Eermmmm aku tau, over!!
Epal baru gue.

eryantierdabdulkarim

17 November 2011

Astaghfirullah

I haven't cry over something sad for quite sometime already. But right now, I feel like crying my heart out loud. 

Something I did today I truly regretted. From the very bottom of my heart, I sincerely apologized for BEING IGNORANT & UNCONCERN  towards myself. I really do. I don't have any excuse to give in order for me to be forgiven; but all I really ask for now is a forgiveness. 

As much as I tried to put a happy face in front of everyone, in which I guess I succeeded...inside of me I was actually digging a hole so deep to bury all the tears & griefs I have to swallow. I have no one to shoulder the blame for me & I don't intend to accuse anyone for the mistake I made. For I prefer to eat up my fault & learn from it. 

Insya Allah...janji Nya itu pasti. Kebahagiaan pasti menyusul di sebalik setiap ujian Nya. 

eryantierdabdulkarim




Categories: , ,

16 November 2011

Bukan Wordless Wednesday!!!

*clearing throat* *winking* *adjusting sitting position*

Serius kau toyol budget glamour sana Bie. *muntah hijau* 

Pagi ni aku bangun pagi, mood seindah suria. As usual, Cheeloh jadi alarm clock. Habis pipi aku jadi sumber breakfast dia. Cheeks licking good kot! Redha jaklah jadi orang suwit ni kan...kucing pun suka. Sila jangan cemburu.

Anyway, today started way too great for me. Nothing happened when I left home. Everything sailed pretty smooth. Not until I reached the gas station before going to the cafe. Queue was pretty long but that wasn't the thing. Biasa jak kot tunggu turn lama sikit dalam kereta...bukan lari juga kan pam minyak tu. 

What annoyed me was the attitude of certain Malaysians yang sangat jitu ke-bingai-an & ke-toyol-an mereka! Like; are u for REAL dude??? Talking on the phone while refueling ur car??? Riang ria bergelak ketawa bersenda gurau as if it's not a crime?? 

(Mode: Mula judge suka jiwa aku

Drive Honda City...pakai sikit punya smart...rambut sikit punya highlight...tapi akal ado! Trip foreigner?? Hello!!! Diorang lagi sensitive towards rules begitu ok. Even budak tadika pun tahu, use of mobile phones at petrol stations are are PROHIBITED! Lagi plus bingai pakcik2 & makcik2 yang cuma MAMPU melihat mamat perasan cool budget samseng itu. Tindakan super ajaib yang diorang buat? Menggeleng kepala. *tepuk tangan menari poco2*
Lantas apa dibuat aku yang right behind his car, waiting for my turn. Yang sudah berkali2 hon bagi isyarat "Please off ur fon" to that stupid mamat tapi masih kena ignore. And so, I pulled my hand brake up & got out from the car. Went straight to his face & puh-litely asked him to switch his bloody phone off. He was kinda surprised upon seeing me standing right before him. Guess what his brilliant reply was?

"Bukan ada apa juga bah tu"
...along with this super oh-I-really-feel-like-u-can-slap-me-anytime-u-wish kinda face. And what my answer was?
"Ya...tiada apa. Sebab kalau ada apa2 nanti kau sudah jadi mayat bukan dapat buat apa2 selain menyusahkan orang. Sama family kau."

And I walked away...returning to my car. As I have seated, I looked at him...bagi isyarat jari di tepi kepala. Fikir fikirrrrrrrrrrrrrrrrr....guna akal bukan lutut!

Phew...nasib jak aku ndak kena balun sama mamat tu kan. Harus lah goyang masa aku keluar kereta tu...tapi apa kan daya, aku sudah terlanjur TERkeluar. Kalau masuk balik dalam kereta, hilang macho di hari Rabu nan hening indah. Lagipun, we have to be brave enough untuk tegur perkara yang involve our right. Setakat mengomel belakang, mengadu di mukabuku, makihamun di twittter...apa barang. Tikam biar depan.

Konon lah kan angin kau tiba2 melintang hari ni Bie. Kau pakai berani jak hambur pigi sound orang...nasib lah ndak kena duku. Tapi tapi tapi...kalau aku kena apa2 tadi, harus aku terus bawa tu kes pigi polis ok. Dengan stesen tu sekali aku sue sebab peraturan keselamatan sangat loose. Ntah mana pigi attendants dorang semua tadi...kah takut mau sound nanti kena counter attack oleh mamat trip bagus tu. Ish...penyakit!!!

Then not long after reaching cafe...another incident happened. This time between a student & my worker. Sisa baki hangin sama mamat trip bagus belum habis...but alhamdulillah kewarasan masih kuat. Ndak lah aku balun marah student yang langsung hilang manners tu...aku cakap super berhemah siap senyum tapi dengan penuh ayat comel. Lagi suwit bila terkeluar ispikung aku yang bertunggang berkarat tu. Hancur iskali!

Melolong bila beg dia terkena tumpahan sup. Pekerja aku berkali minta maaf. Yang dia siap bercekak pinggang, mengarah atas bawah menyuruh lap. Lagak seorang bos diktator. Apa kau ingat pekerja aku itu kuli engkau?

When I asked why does she has to yell for something that is committed by mistake...she denied. The friends; menunduk jadi tikus. Hello, aku boleh dengar kau kot dari jarak 2 lot gerai. Aku offer hantar beg to dry cleaning ndak mau...aduyai pening.

But I did apologized & said:

"Next time do ask to see the manager if u have something u're not satisfied with. And please put some manners when u're talking to a person; regardless who the person is. Please, honour their dignity. By the way, I am the manager".

Gila kentang!

eryantierdabdulkarim

Categories: , ,

15 November 2011

Naik Umur...Sakit Jantung!

Toooooooooooooooooooo many things I have in mind lately. Loads of stuffs I wanna share but often I found myself at an impasse each time I start scribbling. Susah orang banyak idea yet kurang bermanfaat ni. Wachaaa!

Yesterday, hari naik umur one of my favourite lady. A wife & a future mother; Ms. Heldah Galambun. And I know I am of late to wish her! As I always say in order to cover up my mistake; better than late than never. It's the thought that count. Yes? But hello, I did text her on the day though. Just that I didn't get the chance to tell the world about it! Like, perlukah? Wei perlu ok!!

Dear Gorgeous Grunge...your life is a gift from the Creator. Your gift back to the Creator is what u do with ur life.

I am truly flattered & honoured to have u in my life as one of the people who truly understand me; inside & out. Who accept me; regardless how ridiculous I could be most of the times. To always be there whenever I needed u. To always back me up when the world turn their back on me. To tell me right to my face when thing(s) I did was wrong. And tell me things I need to hear instead of things I want to hear. Cliche' as it may sound...but yeah, I am grateful u are my friend.

Happy Gontua Day! 
Mr & Mrs Melario on their big day last Sept. Curi-ed this from Grunge's album in her mukabuku. Without permission & now waiting to be sued by her. One of my favourite picture of the couple!
Yours Truly & Grunge sometime last year. Dinner @Marrybrown, Megalong before our movie session. Menu diet adalah comel masa itu.

Ok now kita move to another chapter yang serius bikin panas hati meleleh jiwa terbakar bak gunung berapi meletup keluar larva bertahun-tahun ndak berhenti! Phew that was too long a line. Satu nafas sila dibaca!

At this very moment, headache seems to likely finding its way back to the system. Along with fever & flu. Ditambah sebab musabab pictures below...lagi aku kepala hangin pusing. 

Alkisah, angkatan myMadus both Yang & Nina went to watch our beloved husband performing on stage last Sun evening. Teater Badai Semalam. To quote Nina; "Cite dia tak best sangat Bie...tapi kerana abang yang malu2 kucing tu...waduhhhh...sakit jantung". Aku lagi sakit jantung sampai tergolek kot bila kau suruh imagine biceps Abang, wahai Puan Nina oiii!
All glowing 3 months preggy Yang with Abang...cair hati!
Nina; mother of 4 months super debab gila comel Rayyan with Abang. 

Walau puas ku pujuk hati korang dah wakilkan aku untuk meratah Abang....aku tetap ralat!!! Pasal tu aku relakan diri untuk demam. Wah drama di situ!

p/s Gila comel tiba2 aku berslang lain kan. Ngek!

eryantierdabdulkarim


Categories: ,

13 November 2011

Aishiteru!

Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya. Was in serious battle with AA web booking since early this morning...continued in the afternoon...and lasted till evening. Got fed up with the endless error displayed on screen, I decided to holler their call centre. The lady who answered my phone was being super nice & helpful, immediately melted my raging anger. Ndak kehabisan tu kepala angin, kan.

She assisted me from the very beginning...till I hit the "Submit" tab for payment. Kami bekerjasama dengan sangat sweet sekali! And that lady membantu with such nice voice, friendly; langsung tiada tanda bosan melayan or geram sama aku yang kadang bingai ndak kena masa ni. 

Settled the task assigned to me by Lisa. And now, waiting time. Lisa has done her part already. And so did the rest of the ladies. Harus dupdap ndak kesabaran. I seriously have to stop myself from buying things I could literally get there. In much more cheaper price. 

For now, what I need to be in my backpack have been finalized. Yeah, u heard me right. Aku memang sangat poyo semangkit. Still have 2 months before the jalan2 but already I have them all listed down. Talking about being particular? Yes, Yours Truly is one of those freaky detailed person. Pathetic isn't it.

Biarlah yang penting I am comfy with the way I handle myself. Ndak da kasi susah orang pun kan. Ndak da tumpang luggage or nama siapa2 pun. Ndak da minta duit ehsan siapa2 pun. Ok, stop the drama!

Mari humming lagu favourite gue ini. Ya, cousin terchenta siapa lagi kalau bukan si Ezza mesti lompat terkejut beruk bila dia tau aku ada suka lagu baru. Like; hello! Gue pun ada selera ama musik ok. Walau aku tau lagu ni sudah macam bangas di telinga kamurang, aku pedulik hapa. Ndak ku kesah janji aku bilang aku suka. Sekian, titik.


Walau raga kita terpisah jauh...namun hati kita selalu dekat:
bila kau rindu, pejamkan matamu
dan rasakan...aku!

Gula habis statement kalau ada chentahati murah hati mengasi. *muntah hijau*

eryantierdabdulkarim

12 November 2011

Congrats Congrats

Setahu aku si Zai ni jenis ndak ambil peduli pasal date...cantik ka, menarik ka sebab bagi dia life goes on regardless what the date is. Janji urusan settle, tiada gantung. Thus when she told me that she has chosen the triple 11 as her wedding date, it was kinda surprised me. 

"Ada juga perasaan minah ni. Ingatkan mendatar sama tiap masa". 

That was what I spoke inside my mind. But that I have to slowly delete when she suddenly said;

"Hmm ntahlah napa aku pilih date tu...alhamdulillah Friday ngam2, kan Err. Biarlah tu date, janji aku kahwin yang wajib settle.". 

Boleh jak aku pengsan bercakap sama minah kecil yang dari dulu kami klasifikasi sebagai The Unpredictable ni. Whatever it is, sahabat sign mati aku sudah selamat diijab & qabul kelmarin. Hari bersejarah, tarikh berturutan si angka satu. 

Kerana tarikh yang menarik, berbaris pasangan menunggu giliran untuk dinikahkan. Sampai kadi naik letih salam bakal peranten lelaki...khutbah skip, itu skip, ini skip. Melepas sang Suami si Zai; untuk diuji try test baca surah segala. Belum habis terima lafaz nikah, another couple is already there waiting impatiently for their turn. Tu yang zap zup zap zup, klik kluk klik kluk...terus semua cabut keluar bagi ruang sama family lain. The downside of picking unique date as such to get married.

Kami bermukim di luar bilik nikah. Lucky ada sikit sesi kudapan buat pembasah tekak nan kering. Ntah pasal apa kering padahal yang patut nervous kahwin BUKAN kami. Fine, kami tolong wakilkan nervous because seriously Zai indeed looked cool before & after the solemnization. Her girlfriends pula yang terlebih perkataan tertuturkan. And gambar tersnapkan. Harus.

Since I didn't bring Blackie along to the mosque, please just enjoy the pictures taken using Mr. Sam's precious cam. 

Sebelum menerima nikah...bergaya bah si Kuchai. Kin panas tu senyuman senget kambing dia kasi keluar twentyfourseven. 
Sesungguhnya *hands on chest* aku ghindu cikgu wanita genit + gagah ini. We both looked FINK last Friday; chenta!
Bila Kizzy dibuli jadi tukang gambar...! My YS ladies who managed to attend the solemnization.
Arrival of the lovely bride. Yang langsung ndak nervous, ndak gabra, ndak gelabah. Riiiiiiiiiii jak dia. Yang paling dia fikir "Err, mana handphone aku ah?". Aduh pening.
This was taken at their reception today at Dewan Pertanian's hall. Again bonus question by yours truly; perlukah all bride looks extra stunning + dashing?? Ok soalan masuk longkang.
Note: Ignore si Poyo Daada Jipun di belakang. Ngek.

Am waiting for mukabuku to be sane again. I've been trying to upload the wedding pics for like hundred of times already. Ok tipu bukan hundred tapi serious weiiii memang banyak kali! Something went wrong with the connection because of the award just now ka apa? 

Cukup lah Celcom jak buat hal...sponsor award itu karpet ini, service paling tip top. Dari segi menginas duit customer. Data line on off suka jiwa...bil lambat bayar 1 day, terus barred tiada ampun. Memang hampagas!

eryantierdabdulkarim


Categories: , ,

Teman, aku rindu

Aku agak emosional saat ini. Sungguh, airmata seakan terlalu murah untuk semudahnya gugur.

Satu persatu kenangan antara aku & mereka bermain bagai putaran filem di hadapan...dari saat mula kami kenal, saat mula kami tahu erti persahabatan, saat mula kami tahu nilai perkongsian. Tidak, aku bukan sedih. Tapi aku tidak menyangka kami mampu berjalan sejauh ini. Bertahan selama ini. Terima kasih Ya Allah di atas jiwa-jiwa suci yang kau 'pinjamkan' untuk berdampingan dengan aku. 

Terlalu sarat kenangan kita wahai teman; tidak mampu aku ungkai semuanya di sini. Tidak mampu aku padam dari kotak memori ku lantas ku simpan dalam buku bernama diari dalam hatiku. Sungguh dadaku sebak mengenang semuanya...sungguh jauh sudah kita tinggalkan zaman gemilang itu...

Petang tadi, salah seorang sahabat yang akrab telah sah menjadi isteri kepada kekasih belahan jiwanya. Cinta yang disemai empatbelas tahun dulu; alhamdulillah telah diikat dengan janji sebuah perkahwinan yang suci. Tangan kadi digenggam erat, dengan hanya sekali lafaz lantas gugur gelaran cik di pangkal depan nama nya. 

Cinta itu walau pernah diuji Allah dengan sesuatu yang terlalu pahit namun kalau sudah Dia tetapkan; tidak pernah akan ada satu makhluk yang mampu mengubahnya. Jodoh itu sudah tertulis sejak di Loh Mahfuz; sebelum roh ditiup ke jasad. Usah gusar kalau terus diuji, kerana yang di depan pasti bahagia menanti jika sabar dijadi peneman. 

Kami kini sudah semakin dewasa. Ada yang telah berkeluarga kini. Ada yang telah merantau jauh. Aku di sini, kau di situ, dia di sana...namun jarak tidak pernah jadi batas untuk kami terus berusaha kukuhkan persahabatan ini. Kerana kami telah diajar oleh masa lalu. Yang suatu ketika dulu telah kami kongsi semuanya bersama. Masih berkongsi sehingga ke saat ini...dan insya Allah hingga ke akhirnya.

Teman, aku rindu kemesraan itu. Saat2 manis itu. Kesemuanya!

eryantierdabdulkarim

  

Categories: , , , ,

10 November 2011

Sahabat Dunia-Akhirat

Another very close-to-the-heart friend of mine will end her single life soon. Very very soon! A friend whom I have known for more than a decade. A friend whom have grown with me since the age of thirteen.

We've been through thick & thin together. We cry, we laugh, we share almost everything. We sometimes disagree with each other but we believe that is one of the common thing that occurred in a healthy sister-ship. Yes? Regardless being apart by distance for years, we never failed to keep each other updated. We always managed to picked up where we last stopped. 

We spoke over the phone just now...few hours before she no longer holds the title Miss. Took the golden opportunity to update few new stories & whatnots. She's going to have her henna dyeing session @ malam berinai tonight...and yes, she's kinda busy with stuffs & things. Hence the quick phone call. Lucky we managed to catch up several times before she ties the knot tomorrow. Time has always been the barrier for us to meet & gather; but we tried nevertheless. Even just over cuppa. 

I do not know how will I react tomorow; before during & after the solemnization. But I hope I will remain calm and cool just how Zai sounded just now. Langsung tiada nervous breakdown ni budak saturang...saiz jak kecil, semangat besar gajah. Ok, itu adalah fakta everyone should know about this half my body size lady. Pijut & Kizzy will be attending the nikah as well, fuh gumbira ada kawan menangis bersama nanti.

Ok, this is suppose to be short but being me short entry adalah bagai palsu. Need to stop now, gotta hit the sack already. Nanti esok mata bengkak ndak cantik pigi nikah orang. Jap, kau nikah kah Zai nikah wahai cik Err oiii? Ngek~

 
2007. Tanjung Aru. Ngedate.
2007. Bukit Bintang. Zai took a day off from work just to accompany me wandered around Kolumpur.
2007. Shah Alam. Drove all the way to Shah Alam to meet Pijut & kidnapped her for dinner. 
2007. UniMalayaKL. My sidekicks attended my convo! And fact that we wore the same theme color shocked us. Unplanned! Talk about, great minds think alike!
2008. Up up to Kundasang...again, to meet our 'other half'; Si Pijut.
Ladies I heart!
2008. Ranau. Pijut's Engagement Day.
2009. Kundasang. Before heading to Pijut's place for her sanding. Zai loathed my colorless face for every events we attended together. Hence, this time she took the chance to paint my cheeks. Kejam! 
2010. OneBorneo. Lets muncung. During one of our random meeting(s).
Again; our curhat tea session. 
2010. GSC. Watched the first 3D movie in KK with my sidekicks. Kizzy's sister called us The Shawl-ers. 
2011. OneBorneo. Meeting the fiance; who is also a friend of us. Hello; kami budak-budak YS. Wachaa!

I guess that's all for walking down memory lane kinda entry. I wish both Zai & her future husband; Kusyairi all the best in marriage life. 

Moga diberkati Allah SWT, dilimpahi rezeki yang halal & murah, diredhai dunia akhirat selalu. Amin.

eryantierdabdulkarim

Categories: , , , ,

8 November 2011

Spa-B Gitu!!

And so last night was the time for the monthly routine; the self-pampering session. During this session, I will be in the bathroom a little bit longer than any other days. Body scrubbing; tripping macam di spa! 

Like the previous sessions, I self-scrub my body with my favourite whitening body scrub which late Aunty Ana bought for me from Indonesia. In CHOCOLATE it is!!! Favourite sangat mainly because it's among the many precious gifts from her, and secondly because it is the only body scrub left  at home . But fact I can't deny is that I smell like a chocolate cookies every time after using the product. Apart from the scent, it moisturized my body very well. Very refreshing indeed.

Yummy! Not too harsh a texturel just nice to blend well with the skin. And remove the unwanted(s) of course. It is a whitening product...tapi sampai sekarang aku wondering kenapakah aku masih kelebihan kandungan karbon. Fine, kurniaan nya Allah harus disyukuri Bie!!
New products I bought last Monday...soon to be added in my routine. Anyways, yang kuning tu shower gel ya teman sekalian. Got it half price for the purchase above RM45. *likeeeeeeeee*

I'm gonna have my own foot scrubbing session at home sweet home. Yay to that!!!! I don't feel good with how my heels look nowadays. Unexplainable ugliness. Cracks here & there. I can't bear looking at them actually. Regardless how discipline I am to applying the foot lotion before going to bed every night...the cracks seem too stubborn to cease away. I've tried few products before; including Skin Food. Failed. Ellgy did wonder to my cracked heels before but that didn't last long either. I stopped applying when they got better...but it gets worse not long after I stopped using it. I really hope this new product could do magic to my troublesome heels. 

By the way, I told mother about what I bought at the same store she bought her perfume. I was confident she was definitely going to bombard me with banters when she suddenly asked me to get the warm water ready. Untuk hapa? Untuk rendam kakinya beliau...*nangis darah* After soaking & scrubbing...she uttered the magic questions that almost made me swoon. 

"Kenapa ndak beli set mani-padi? Boleh buat macam di salun terus. Nevermind that, bila lagi buat foot scrub ni? After berapa hari baru boleh buat lagi?"

Erk...akan ada next session kah wahai bunda??? As per Bear told me; "Itu surga Bie, layan kan jak". Right!!

p/s Since crack heels gue adalah super hancur, itu akan dipraktik twice a week. Sehingga keadaan kembali licin. 

eryantierdabdulkarim

7 November 2011

Seronot Cencorot

Assalamualaikum...Selamat Sejahtera

First & foremost, salam Eid-ul-Adha to all Muslims out there. I know I am of 1 day late to wish but it's the thought that counts; as the saying goes. 

I've abandoned this blog for 2 days...and I know if I continue to ignore its existence, it will last for a little bit longer. Hence I decided to at least scribble an entry today as I've promised myself to write daily. Nothing much happened since last Friday. Things sailed pretty much the same. Migraine is sticking loyal with me; still. Albeit my wide smile in pics below I was actually putting the throbbing painful headache aside for the sake of a good photo a great time with family.

Like the previous eid-adhas we had, this year the family 'final homes' is the place we headed after the mosque. And later; mother, auntie & I had lunch together at Thien2 in KK. Intended to bathe Fuchy but the car wash was only opened until 2pm. So I decided to kill the time at WM, wandered around .

Alhamdulillah, I have bought the gloves & socks I wish to buy ever since Lisa confirmed to me about our ladies trip; last week. Although Lisa told me I could get them at more cheaper price there, I still think I need to at least have 1 pair each with me during landed. Ndak pasal nanti aku jadi ice sculpture di sana. It's winter season & it's going to be my first winter so be please be kind with me.

Oh no, it's ain't drama because this fact is indeed true! Gue ANTI suhu sejuk! A temperature of 20 degrees is more than enough to freeze me! And please don't imagine what will I become when the temperature is below zero.

Anyways, last night we had dinner at Gayang Seafood somewhere near Sepanggar. Rugi gila sebab bateri hapei decided to die on me upon arrival at the said place. Ndak dapat aku bergambar sesakannya...bateri hanya mampu bertahan di depan tempat pilih bahan mentah jak. Erm, did I just say bahan mentah? Euw, sounded so cafe-ish. Shadap!

Went back home last night with happy tummy. Kenyang berabis; aku tidur dengan perut yang kejang. Ugh!! Debella sangat Bie oiiiiii. Lucky, I woke up early this morning due to the super churning stomach. Tanda masih berkesan penangan enzim Litchin sama sistem badan aku yang degil ni. Fine, tuan badan yang degil. Sekian.

Si Bunda & Her Only Sumandak
Cousins
Nota untuk diri: Bila pakai seluar Kembang Semangkuk, JANGAN over pose kaki senget nanti nampak macam patah!

I indeed made a top-drawer 2 relaxing leave days! Woooooooooooot!!

eryantierdakarim

Categories:

4 November 2011

Headache!

Things have been pretty rough with me since yesterday. Astaghfirullah. Migraine attack since yesterday morning seem to not wanting to slow down until now. I guess abruptly stopping the intake of caffeine shocked the system hence the extreme dizziness.

What happened last night worsen the throbbing head. Feel like it was being hit by lighting & gonna explode at any time. Eyeballs feel like popping out. Seriously, for a moment there...I can't feel the ground I'm standing upon. 

And to make things more dramatic, something came up soon as I reached the cafe this morning. I reeeeeally feel like crying my heart out. I don't think I can handle the things that came one after another. I seriously thought I am NOT capable to deal with too many problems in one time. 
But Alhamdulillah, came afternoon things slowly get better. Like magic. Thank You Allah. You have promised that You will never leave Your 'slaves' alone in every situation; especially on the rainy day(s). And never once had You break Your promises. Jika Allah mahu tolong, semua akan jadi sempurna kerana dia sebaik-baik Penolong & Pentadbir. Alhamdulillah.

Albeit that, head is still spinning. And getting heavier towards evening. I tried to put a healthy face; smile to the workers when suddenly one of them noticed my pale-ish face & asked me do I not feel well. sigh Is it too obvious when my system is not in the good condition. Phew...mau ndak mau, terpaksa telan sebiji pain killer tadi. Hampagas!

Tapi paling boleh makan kasut, dalam ndak sihat aku gagah bermukabuku. Juga ber-whatsapp. Sangat kehancuran. Choiii!

eryantierdabdulkarim

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑