12 September 2011

Menerjah Rumah

Masih bersenang lenang goyang kaki menari tango mengurik lombong timah di cafe walhal jemputan kehormat akan mula menerjah home sweet home seawal jam 4pm. Worries not, kalau setakat kehormat as in PPGs & Posers itu masih bisa diampunkan. Kasi diorang sesi anyam ketupat lama sikit sambil tunggu aku habis masak.

Siaplah...kalau juadah nan ado aku ndak serupa juadah, terpaksalah dorang terima dengan hati terbuka. Come to worst, aku suruh jak ratah kuih muih raya hasil air basuhan tangan aku. Itu pun nan ado juga hasil dia.

p/s Sila maklum post ni patut dipublish last Sat, before the makan2 session at my place...but due to my forgetful being, I unintentionally save it in the draft folder. Kan pintar itu middle name gue.

eryantierdabdulkarim

Categories: ,

0 hollered!:

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑