12 April 2011

U get lost!!

AND SO WHAT IF I'M NOT MARRIED??

Kalau kau free sangat sampai punya banyak masa mau mengutuk / mengumpat; why don't u do some favour to urself?

Musahabah diri. Bertaubat. Nilai diri sendiri.

Kalau still ada free time; why not focus on couple yang baru bercerai or akan bercerai. Kau tolong2lah nasihat diorang. Sebab masjid bakal runtuh tu. Instead of focusing on my single life...yang langsung sebesar zarah pun tiada kaitan sama kau.

AKU SUDAH KAHWIN KA...LAMBAT KAHWIN KA...OR LANGSUNG NDAK MAU KAHWIN KA...

ada aku minta makan sama kau
ada aku suru kau bayar bil2 aku
ada aku tabur kudis di badan kau

TIADA BAH KAN??!??!??!!

Ajal maut, jodoh pertemuan itu...semua urusan Allah SWT. Siapa kau untuk menilai kenapa aku masih single sampai saat ni? And kau cakap aku ndak laku sebab umur masuk ambang 30?

Hmm...biar aku pegang title Andalusia or Andartu.

Dari aku end up sama lelaki yang hanya tahu pakai duit perempuan
or lelaki yang langsung ndak kenal tikar sembahyang
or lelaki yang lupa siapa Tuhan nya
or lelaki yang langsung tiada sifat pemimpin

TIADA KURANG SAMA HIDUP KAU KALAU AKU MASIH SINGLE BAH!

x0x0
hugs*kisses

13 hollered!:

isabelle said...

dia takut kau ambil bf/laki dia tu bahhhh

BibiEr Karim said...

Oh please!

Siap introduce kat orang, "Oh ni Bb, umur dkt 30 tp blum kahwin ah. Kakakakak"

Rasa mau sembur api or muntah hijau pun ada jg. Grrr

Rinah said...

ada juga orang macam tue ya??!!!
takde perkataan lain just sabar je lar *-^


p/s -> salam perkenalan :)

BibiEr Karim said...

*malu tutup muka*
Salam kenal. Baru kenal tapi da dpt baca entry ala2 org gila meroyan kan.

Hihi ada org mcm tu. Terlebih free kot. Kena sabar sebab klu melenting xpepasal jadi sekapal mcm org tu jg.

Ernie Khairina said...

cantik layout ko ni!

ok teda kaitan, tapi ikhlas ba =)

Mel said...

odoiiii punya lah. how narrow minded. tp belambak ba orang mcm tu. some lagi la teruk, sampai sanggup buat benda2 yg x bagus, cnthnya rampas bf/laki orang, just so that they will marry before that 'scary' age of 30 kunun. x juga mati bah. lol. hmm di mana society bend, di situlah dorang bend. smua orang buat ni, dorang pun mau buat ni. if they dont they dont feel like they belong. so in short, they are f scared of the possibility of making the decision to be not most people. to be true to your values and decisions. how pathetic. hari ni sya mode meleter. thank you, bye.

BibiEr Karim said...

@Ernie: Sy pun suka ni layout. Klu ada dress gni cantik kan. hihihi berangan harus!

@Mel: Oh yeah panjang & detail gilak eh. Indeed membebel mode is on! F scared of being isolated from the crowd? As if it's the end of the world? Pathetic.

in THE name OF the WHO said...

wakakakakakk
wakakakakak
mc ada lg org jenis itu di dunia yg penuh dgn org yg self-proclaim org pandai
wakakak
wakakak
klu kawen awal pn, klu nda bahagia
x guna ba
it not age that matter
kesefahamn yg pinting
malas la mo hurai panjang lebar
bikin sakit tgn jak mo menaip
bukan paham jg tu org
wakakakakaak

BibiEr Karim said...

Tula sy ckp...hidup zaman millenium tapi tu fikiran kalah2 org zaman batu ah. Knun mcm orang bandar, tapi tu gaya kampungan joyah kepochi mau mati.

eqarawr said...

Kesian pulak aku tinguk kau bb, kau jgn dgr ckp diorang. biar lah diorang mau ckp apa pun, yang penting muka kau cantik dan suci ;)

BibiEr Karim said...

Wah my 13 y.o cousin is talking. See even a highschool student think like that. I love u lil sis. Thanks for understanding...

namronphotography said...

sabar pren... skrg zaman dah modern sikit... kawin awal,kawin lmbt... tu semua jodoh Allah S.W.T... ndapa pren, aku doakan ko temu jodoh dgn bahagia... insya-allah... aku ni pun single jgk... nnt aku tanya mama aku klu approve ye... heee...

BibiEr Karim said...

Moden xmoden...itu semua urusan Dia. Kita berdoa jak; biar Dia yang tentukan semua.

Insya Allah pasti akan bertemu yang baik. Semua rancangan Dia xda yang xbaik Man.

Hahaha...pandaila ko promote diri sna. Bah nnt klu ada kwn yg single, aku introduce sama ko ah.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑