31 March 2010


I learned the hard ways when it comes to giving my trust to people. And I learned through the harder way as well about taking back the trust I'd given.

Honey; I ditched our friendship because I don't feel like wanting to have u as a friend anymore. End of story. But that doesn't mean I hate u nor giving me the reason to do revenge.

When I heard about what happened to u...I felt terribly sorry. I don't know whether I should praise the Lord or not.

But as far as I remember; I NEVER pray illness upon u. I only begged the Lord to open ur heart & be more sincere to your friends. And I also pray for the Lord to stop u from repeating the thing u did to me. I pray for u to quit hurting people the way u hurt me.

Kalau aku doa yang ndak baik untuk kau...serupa juga busuk aku sama kau kan. Oleh sebab ndak mau jadi busuk tulah aku doa yang baik2. Aku pernah baca somewhere, bila kita doa yang jahat untuk orang yang buat onar sama kita...doa tu definitely akan backfire kita. Aku adalah sangat ndak perlu doa yang makan diri sendiri ok.

But honestly, didn't u ever heard karma runs pretty fast to people who need it's embrace. And that God pays cash these days?

It's never my intention to annoy u with my words...just that I feel sorry for u because reminder sudah dikasi banyak kali but still u never change. Instead u blame others for ruining ur life. Whatever u give, by all odds u will get it back darling.

Aku tau kubur masing2 & that I don't need to interfere with ur life because we're no longer friend. Tapi, balasan Allah turunkan tu kena semua orang. Kalau dikasi banjir, bukan rumah kau sorang jak yang tenggelam. Mau 1 kampung juga tu yang akan ditimpa musibah.

Tulah kita disuruh untuk ingat mengingatkan. Hmm...cakap banyak ndak guna sebab nanti aku juga kena balik. Lumrah manusia akan melenting bila ditegur. Lagi melenting bila memang tau benda tu salah. I ain't angel as well but...

Apa yang paling aku harapkan? Agar kau dapat hidup yang bahagia; tenang jiwa & perasaan. Bahagia di dunia juga akhirat. Insya Allah, amin.


30 March 2010


Jap lagi ada movie date with mother...Lovely Bones night @Growball, CP.

Sangat mengelak untuk tinguk wayang di sana sebab ndak suka tu keadaan. Everything about the place. Semua out. But terpaksa tinguk sana sebab other cinemas di KK adalah ndak menayang cerita tu. Grrrr geram.

Nasib feedbacks I got from Mel & Grunge membuat hati teruja untuk menerjah CP...this movie better be good or else aku akan sedih. Poyo.

29 March 2010


Niat suci murni last night was to pay the nazar I've made; today. A promise I made to the Almighty if I get Cafe back. Ya ya...u are allowed to laugh dengan statement poyo tu. BUT I ain't joking here.

The children are part of my life already...IF 1 of them went missing, ada bahagian dalam jiwa jadi kosong. The bond between us; I can't simply describe with words. Honestly, dumping a boyfriend is waaaay easier to deal with than this situation.

Bolehnya aku ndak lena tidur fikir macam mana keadaan tu anak. Mana dia tidur...sudah makan ka belum...makan apa la knun dia & 1001 lagi soalan bonus dalam otak. Which all left unanswered...only tears flowing down. Ugh...biarlah emo sendiri pasal benda gini. I messed up with no one, right.

Anyways, Cafe went missing last Fri. I only noticed he's not in the house when I was about to hit the sack. Always as in every night *without failed*; he will be the 1st one to jump onto my bed. And when I didn't hear the sound he always made when he runs, I knew he's not in the house. I tried calling him outside the house many times but there wasn't any signal of him. Hampa & sedih gila rasa hati macam kuyak.

As it's nearly midnight already, I promised myself to search for him the next morning. Awal pagi ok. Still...tidurku ndak lena that night. Cafe never slept on the floor...selalu dia landing tempat yang ada alas. Adalah kucing yang perasan dia anak raja. And because of that aku kerisauan fikir mana dia tidur. Ughhh don't make me go to that zone...membayangkan dia menangis cari aku. Huahh pecah dada saat itu.

Last night, balik dari movie date with mother; I can't put myself to sleep. Jiwa masi ada lohong since Cafe masih ndak da bayang. So I decided to edit Pijut's wedding pics when suddenly Chombee bagai 'orang' hilang akal memeowkan diri. He jumped up the window...looked down; meow somemore; look back at me.

Me: Chombee, kalau tiada papa bagus diam. Unless u sense Cafe's presence.
Chombee: *scratching the wall with his claws* meow meow meow
Me: Ok I get it. Kakak turun bawah cari Cafe.

So I went down...berpusing few blocks. Chombee masih di luar tingkap, watching my steps. Just when I was about to go back, he meowed somemore. I stopped; looked up & asked him WHERE. Boleh pula dia sendeng leher di tingkap time tu...kesabaran aku. Sebab percaya sama naluri aku yang Cafe memang ada somewhere near me...aku pun start lah tapping fingers. Cafe responded to such signal dengan cepat. Ada jugalah rupa orang ndak siuman malam tu...buat merry go round kereta orang sambil main petik jari.

Uhuk...sebab jadi ndak siuman tu jugala Cafe suddenly muncul dari bawah kereta. At first I thought it was some stray cat...but when he started 'talking' baru ku tau itu suara anak aku. Haru biru sekejap aku melompat gumbira...pulled him out & cepat2 kunun bungkus dia sama sweater yang aku pakai. Cafe adalah berbau diesel...gara2 berkampung underneath MY neighbor's car for few days.

Upon reaching home...showed him to mother whom was already asleep. Happy mode di tengah malam buta ok. Berkat yakin & percaya sama kata hati...I finally got Cafe back. I am grateful for Allah has fulfilled my prayer once more.

Ya...I pray hard for Cafe to be found. Bah sama sepa lagi mau mengadu kalau bukan Dia? Even Cafe hanya kucing. Harus aku bayar nazar a.s.a.p. Ndak pasal jak nanti Allah murka sebab mungkir janji...dibayar dengan kesusahan hati; sudahlah Dia bayar cash nowadays.

Point utama entry mau kestau jak...

a) Cafe; lost & found.
b) Aku kira mau bayar nazar today but alas; menses came visiting. No wonder migraine super kick last few days...

That's the main point...tapi huraian boleh buat karangan sudah. Insya Allah akan resume bayar nazar right after habis menses.


28 March 2010


Memblog dari handphone kunun...


Tengah mem-breakfastkan diri bersama si chenta hati.

Uhuk...sayang kamu banyak2 & thanks bawa makan.

Food arrived...harus start makan sebelum dibebel.

27 March 2010


Ughhh hati ada lubang...Cafe is missing since last night.


Lagi sakit dari sakit jiwa layan perangai B.K yang ndak paham bahasa. Serious it hurts to the very core of MY heart.

25 March 2010


Fuhh...I think I did well during the I-session this morning. Result will be up in the web; end of Apr. Insya Allah...all in good times.

Whatever the result is...semua aku gantungkan pada yang Esa. For I know everything happened for a reason. Baik atau buruk; there's always something beneath it. Nothing in life is without consequences.

Yang penting kena rajin usaha & redha dengan qadarNya.

23 March 2010


My ex-coursemate; ex-housmate & ex-roomate during my diploma year; Norasiah Najal turned TWENTY EIGHT last Sunday.

And because we didn't get to celebrate her birthday on Sunday...Mel & I decided to bring her dinner. Walau seribu kali dia ndak mau sebab takut kami bawa makan tempat dia kunun ndak mampu bayar. Paksaan & blackmail kami berkesan.

Typical her...memang concern bab expenses ni. Ada bah pula kami biarkan ko bayar Nor kalau sudah tu birthday treat from us. Haiya kacang botol betul ko kan.

Mel told me just now...masuk jak KR tu mata dia sudah buntang. And yes, ayat famous dia pun kedengaran. "Si Bibie ni kan memang suka kasi abis duit". Mel ignores her...like always jugalah. And I went to SR; beli kek. This time kesilapan I did to Mel's bday cake dipastikan ndak jadi lagi. I got the age right this time. No more in denial of the real age, thank you.

I had fun with them...sesi gossip diri sendiri & misi untuk interrogate Nor's 'in a relationship' status berjalan lancar.

And now, heart is a bit kacau bilau. Nervous & anxious menanti Khamis. I hope I'll do well. Insya Allah.

22 March 2010

Pelan Pelan Saja


This morning...memang perasaan macam mau demam. And sudah prepare to welcome the fever attack some more.

Perhaps, the fluctuating weather has got to do with this. Macam semua staff di cafe ni pun diserang fever, cold & flu.

Ooo aku pun macam rindu mau ada sore throat. Permintaan bongok; sila abaikan. Close friends know how much I love the husky voice that came out when the throat sores. Suara ala keluar dari hidung...tapi bukan sengau ok.

Tu jak aku suka...part sneezing & fluid flowing dari hidung tu harus aku pangkah besar. Walau the Chenta Hati cakap aku cute bila sneeze. Ahaks...biarkan ku perasan sendiri di sini. Thanks.

Anyhow, I am truly grateful for the pour this evening. Although it lasted only for few minutes...at least wiper kereta bekerja juga. Lama ok dorang on vacation. Syukur akhirnya hujan turun menyiram bumi.

And baru kejap ni ada kawan suggest suruh dengar this song. It's an Indon band who called their group as Kotak. I admire the singer...her voice blend well with the song. What I love the most is the lyric. Simple yet touchy & straight forward ya'll.



Hati bila dipaksakan...pasti takkan baik
Pantasnya kamu mencintai yang juga cintai dirimu..

21 March 2010


Had a super busy Sunday. Left home right after the Subuh prayer.

Berkatering sampai ke tengah hari. Alhamdulillah all went well.

Despite all the exhaustion...photo clicking with cousin sister & mother @Tg. Aru beach later this evening reload my energy. The magic of thing u love doing could give u...satisfaction. Passion keeps me motivated & all geared up.

1 of my 2010 Resolution; to spend my Sunday to the utmost. And I told myself so many times to not make workloads as the excuse for not living life the way I want.

~Cousin sister; Nia Ellya Jozef~

And we had dinner near Tg. Aru Plaza...makanan adalah ndak berbaloi sama harga. Hmmm...ndak mau ngomel banyak. Harus bersyukur. Daripada ndak da makan langsung kan.


20 March 2010


Petang tadi adalah kepeningan kepala yang kronik. Like...bolehkah cabut kepala ni kejap untuk study urat yang selalu tangling tu? Ugh...sakit penghapus dosa kecil. Ok insaf & stop whining please cik Err.

Ni baru balik from movie date with mother. 1st choice mau tinguk Alice tapi kerana kelambatan beli tix, we chose DayBreakers instead. Dari pilih kelas kambing kan.

Nassseeeb ndak kerugian tinguk cerita tu. Best best best. Kira meninguk cerita related to Edward. And sangat best sebab hero tu pun memang nama Edward...paling penting, he's a vampire too. The one that doesn't feed on human's blood. If only Edward C buat special appearance in that movie...harus aku menangis haru dan2 tu juga.

Before masuk cinema hall...dinner di Mc'D. Yess kelemakan masuk sistem hatta ndak da nasi dalam menu.

Esok akan busy awal pagi...berkatering lagi. Therefore, kenalah stop bertenet & masuk tidur.

Sekian.

19 March 2010


Bless Friday morning for me. And praying the same goes to u. Insya Allah.

Tetiba rasa mau share this doa written on my diary for today's date. Peninggalan arwah aunty; she used the diary for work purposes. Catat order katering, daily expenses & whatnot. I have my own diary but I decided to use hers instead. Buat aku dekat sama arwah.

"Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung diri dengan Engkau dari kejahatan perangai & tingkah laku dan kejahatan hawa nafsu"


Amin Ya Rabbul Alamin.

18 March 2010


Baru balik dari Sugar Bun Beach Street. Nama haruskah mau gempak macam gitu ah. Celebrated bestie; Mel's 28th birthday. Small party of people jak. The birthday not-so-girl anymore, Grunge + chenta hati & yours truly.

Pembelian kek atas gue...skali bolehnya lupa umur. Since when pula Maths aku jadi teruk ah. Benda paling simple boleh silap. Instead of 28th, I changed it to 27th. Bijak bestari cik Err ni tau.

But Mel loves the 'surprise' I gave her. Nilah orang bilang, kesilapan yang melapangkan dada.

Happy birthday Imelda Vanessa George.
dongguemoticon
Anyways, today genap 30 days my beloved aunty left the family. sigh how time flies these days. It's just like yesterday we had the curhat session in the office. It's just like yesterday I heard her laughter & ears-piercing voice.

Dear aunty, may u are in Allah's Mercy right now. I know u'r resting in peace. U're no longer in pain.

Jika kematian baik untukmu, kami relakan kau pergi. Melihat kau menderita sakit di dunia...kami relakan Allah menjemput kau ke 'sana' kerana kami tahu derita sakit itu akan lenyap bersama pemergian kau itu.

Al-Fatihah.


17 March 2010


Today is the 'world busy day' for me.

I'm gonna take my breakfast in a bit after publishing this entry...need to get recharge because I will be needing extra energy by noon.

Berkatering. Itu alkisahnya.

I guess by evening I will be all worn out.

But worry not...diet aku adalah seimbang. I take breakfast; skip my lunch & will only have a light dinner later. Still, no rice in the menu as promise. 2010 Resolution under Food Category masih berjalan lancar.

The only category that is still under strict surveilance is the Financial. Duhh what else could it be. Masih main riddle with my financial management ok.

Always, it's brain-teaser kinda thing for me. Luckily saving tetap ada every month. Bekalan masa depan kununnya lah. Padahal....stock untuk online shopping.

Haru biru.

15 March 2010


Hoorrayyy...

Early this morning, niat murni adalah mau sedekah not-longer-wearable items in MY wardrobe to MY staffs.

I load few tops, shawls, cardigans, scarves & baju kurungs into the huge paper bag. Then tiba masa untuk load the jeans pula.

Pulled out 1 yang sudah berkurun aku ndak pernah pakai. I never even want to have the idea to put it on...sebab paha selalu dalam proses perkembangan pesat. MY Lvs-size26 jeans. Which I bought with the other half in 2002. It's 8 freaking years back. Beli time diploma years gitu.

Tau...lama sudah jeans tu bersarang in MY storage. Sudah berangkutan dari KK to KL & back to KK again. Ni barang ada value paling mahal dalam hidup aku hence pengerasan hati untuk mengasi orang.

If I'm not mistaken the last time I successfully fit in it was in 2005. Tu pun setelah pakai girdle ketat mau mati...perut dipaksa untuk mengempis. Ohoo sila jangan imagine apa jadi when I sit; harus "drawers" semua terbuka. Siap boleh simpan botol kicap segala.

Ever since that day, I swear to never let Myself think of wearing it again. Until this very morning, ndak tau napa hati aku geli2 mau try.

And to MY surprise...tanpa paksaan sedikit pun, jeans itu berjaya ditarik sampai ke paras pinggul & buttoned with ease. Sikit pingsan kijap sebab memang unsangkarable. Ya'll haruslah kan aku senyum bangga hidung kembang kempis sikit lagi mau kuyak.

The proud moi smile on the way to workplace & am still smiling until this very moment.

Duhh...personal achievement bah tu. dongguemoticonBiarlah aku kesukaan sendiri kan.


14 March 2010


I'm all worn out. But before I hit the sack...I just feel like wanting to scribble something here.

Photo outing or what I call 'Sunday Bidikan Moment' this evening was a blast. Thanks to Ijal, Pian & Norman; the tukang bidiks. Also to Kizzy & her entourage. I enjoyed MYself sepanjang sesi bidikan kamu2 sekalian. Sungguh ini benar. *tangan di dada*

Also thousand hugs&kisses to cousin Nia for accompanying.

~Talent perasan~

~Favorita. Image by Ijal~

Wholly savoured MY Sunday. Alhamdulillah.



13 March 2010


Gue lagi capek kerja...

Jadinya tadi membawa ibu terchenta melepak di Burger King. Sudah berhempas pulas memerah tenaga...it's time to channel out the -ve ions from the system.

Mental therapy is great for an exhausted mind.

Sekian.

12 March 2010


The cousin just told me...dear Edward is coming back this June.

Oh MY...I can't breath. Reading the series wasn't enough.Seeing him right before my eyes definitely akan buat dada gemuruh. Heart will stop pumping the blood into the veins...maka akan jadi putih pucat serupa dia. Eventhough in real life; aku excess carbon.


~ psst MyhoneY darling; bolehkah kira2 kau buat muka serious yet endearing macam ni?~

11 March 2010


Excited creating album layouts for a dear friend of mine...tapi macam bongok jak gaya because only a few of the pics I have edited. The rest are still in the "unedited pics" folder. Great.

Nilah nama dia syok sendiri a.k.a SS. MY hidden talent in procrastinating things is no longer a secret. Macam sudah jadi bakat kebanggaan pula bah. Ishh sang penangguh ni cik Err selalu akan rugi in the end of the day tau. Mahukah jadi orang yang rugi & gain nothing but regret?

Ok jawapan hanya ada pada cik Err.

And mode geram suddenly activated. Masih ada 'fan' rupanya gue. Capek dong asyikan jadi ikutan orang itu. Apa itu bisa bahagiakan kamu ya Puteri Fiona *bukan nama sebenar* Omong2 bisa cari calon lain selain gue nggak?

Macam tiada identiti pula...semua pun mau diikut. Adui ntah aku SS kali ni tau. Perasan dikasi jadi role model yang tiada wibawa. Mungkinlah bah juga kan...semua tu hanyalah coincident.

Bah oklah gitu...I chose the latter. Think only good things & ur mind will be free from stress, cik Err.

10 March 2010


Hari ni macam jiwa kacau sikit...

All of a sudden, ada rasa rindu paling kuat dalam diri. Aku rasa ada lubang besar dalam hati. Damn it...there I go again.

Missing him. Of all things I could do & choose to do...I opt to speak his name in my mind loudly.

Dapatkah kau rasa getar kerinduan itu? *sila muntah hijau lepas baca statement poyo ni ah*

Still I'm proud with MYself...sebab dapat elak dari jadi orang yang ndak keruan gara2 cinta. Loads of things could be done rather than melayan hati yang merindu ok. Hidup ni singkat jak so aku rasa ndak payahlah bazir masa berabisan melayan rasa tu.

Tapi rindu mau jumpa Yang Mencipta & Baginda Rasul lain cerita..tu pengecualian sepanjang hayat.


9 March 2010


I had early breakfast date with Zai this morning. Been craving for roti canai since yesterday...syukur tertunai pagi ni. Curhat sesh berlangsung sekali sama updating latest news.

Thanks dear for ur time even kita a bit rushing tadi. Almaklum workdays, prestasi kena jaga bah kan.

I miss my YS ladies. Its been quite sometime since we last met. Kunun semua busy sama life masing2 but thanks to mukabuku; berita hangit everyday boleh update. But reading through the screen will never be the same with meeting up. Depan mata, boleh buat sesi lakon semula. Ada dialog; ada backup sound effect. Baru cerita jadi interesting. Hmm memang kerusi DQ ko pegang lah kan cik Err.

Mata sudah kuyu layu dari tadi...but still trying to sustain waktu tidur untuk sesi curhat bersama Laura; whom I 'talk' to every night. London-KK is only an IM away for us.

Besok harus pigi kerja dengan mata panda. *yawn*

8 March 2010


I am indeed content with everything life has offered me so far...syukur alhamdulillah.

Aku sedang ajar diri untuk selalu menghitung karung amalan buat bekalan di 'sana'. Dan juga mau nikmati hidup sepuasnya. Orang bilang, live life to the fullest.

Lately, otak selalu miring ke highland. Ughhh I miss the fresh air in Kundasang. Kalau bisa terbang memang lama sudah aku lepak di kaki gunung. Bukan atas gunung sebab aku prefer untuk panjat ke puncak. Baru challenging...baru rasa thrill memanjat tu.

~ Strawberry Guest House in Kundasang; trip with my YS ladies for Pijut's wedding last year~

Aku akan ke daerah2 sejuk tu lagi nanti. In one of these days if God's willing. Amin.

7 March 2010


Bliss Sunday...although yesterday I didn't buy any dresses as planned. Tumingan yang dulu cantik jadi bidak di mata...hatta alkisah jual beli a.k.a sesi habiskan duit tidak berjalan lancar.

Early this morning was the sesi pembersihan rumah. Puas hati semua habuk sudah dihapuskan; floor vac-ed & mopped. Puas hati juga sebab sang ibu did less bebelan. And bedroom doesn't look like a sinking wrecked ship anymore. Wallawei ayat kepoyoan terserlah ya'll.

Later in the evening...together with cousins & mother menyusuri pantai Tg. Aru. Bergaya depan camera was the main tujuan; as always. Sambil menikmati keindahan sunset of course. 1 of the many things I so love about Kota Kinabalu.

Anytime boleh bawa diri dekat sama beach; witnessing the sun goes down & haruslah kan akan dapat ketenangan. I found MY hearts is at peace everytime I lay my eyes before the sea. Not to forget the smell of the air laut. And clouds formation! Aku bisa pingsan gitu.

There's something I can't really explain when it comes to clouds. It's like berbicara bersama awan tika ia mula membentuk arcanya sendiri. Dusyum~~

~ Cousins & mother ~

Perut menyanyi dongdang sayang sudah...bau nonsom ikan menusuk hidung. Better off now...the smell is so tempting I just can't say no to it.

*wink* dinner sangat sedap...nonsom ikan bersama maggi laksa. Syukran.

6 March 2010


Geee...adalah menanti saat untuk pulang dari kerja.

Retail therapy with mother after work later on. Few maxi-s I've been dying to have in the wardrobe shall be mine today.

Also those oh-so-cute sandals @Vincci. Thanks Alice; saya tau ko akan bagi staff discount for me. *mode: syok sendiri*

Tonight akan ada sesi menonton wayang bersama ibu terchenta as well. Aku adalah mengidam mau tinguk wayang. Tapi movie ni kali aku terpaksa tengok twice; berjanji mau tinguk sama ibuku but I've watched it with the cousins earlier. Serve me right...kenalah bayar janji kan.

Dear gorgeous mother...terima kasih kerana AKAN belanja tinguk wayang & also dinner. Ngeh~~I sounded so anak bertuah, didn't I.

Oh a wish to dearest brother; D. Shahrizal @ Yahya.

Happy 26th birthday darling. May u grow wiser through the year. Ahaks.

*its also birthday arwah aunty Ana...last year the family celebrated their bdays @Tg. Lipat beach. How time flies...this year, on her birthday she's no longer with us. I miss her so much.*

2 March 2010


Just got back from aunty's 14 days tahlil. Never heard of such kenduri. Since mother told me to just go, aku pun menurutlah perintah. Harus bagi semangat sama Bungsu & anak2 beliau ok. Sunat & dapat pahala lagi.

It doesn't matter berapa hari or how weird it may sound...what matter is kenduri itu memanglah teramat baik untuk arwah aunty. Sedekah ayat2 Quran to ease her journey ke dunia 'sana'.

I did my own tahlil part with Miss Kens. Alkisah, menses visiting hence the exception. Kerana kepenatan the whole day @the cafe, together with cousin Nia; kami ketiduran. Ok bukan ketiduran as intention memang mau tidur.

Earlier this morning, I received quite a disturbing messages. It's that someone from my past. And those messages kept coming until late evening. Phew benda adalah menjadi semakin sukar with him lately. Lucky enough, aku ndak mengalah with the pujukan rayu. Gahh...we need to know exactly when to say NO.
dongguemoticon
It's extremely arduous to explain things repeatedly to the person who chose to not want to listen. Who chose to argue to every explanations we gave. Who chose to only want to hear what they want to hear.
dongguemoticon
Life is simple; can YOU please not make it complicated for me darling? Because u see, I love rarifying things thus biarlah aku jak yang keruhkan keadaan diri sendiri. I so don't need u to make it more complex.

psst...dalam terganggu dengan sms2 itu, senyuman terukir penuh di bibir.

Yesterday main teka silang kata, malam ni disuruh kasi abis jigsaw puzzle yang halfway siap. Buat apa peningkan kepala dengan yang remeh kalau ketenangan tu sudah muncul right before ur eyes. Right?


1 March 2010

And it's publicize once more...


Greeting readers..

Suddenly I have the itch to create another blog site...that is viewable to the public. The other blog of mine was once viewable but due to some unexplainable reasons; I privatized it. For my own good sake. Only invited readers could read its content.

So what's with this one?

Hmm...I don't have the answer right now but lets just say; it's the perubahan angin dalam badan. Ngeh~~

Anyhow, yesterday adalah hari penat sedunia. I left home as early as 530am...ada order katering mau kasi settle. And went back home nearly 11 pm. Adalah kepenatan tahap gaban. Urat semua macam bersimpang siur sudah.

littlegirlemoticon

Nonetheless, I am greateful for all the tiredness. Tanda aku masih hidup bernafas dalam dunia ni. Alhamdulillah.

I've promised myself to not whine nor complain about the hardship in life anymore. Although there were times terslipped out juga dari landasan janji tu. Thing happened for a reason. Behind all those black clouds & horrifying tunnels...always ada sinar hidden. Kan Dia sudah janji...yang sabar akan dapat rahmat & reward paling best.

As for today...life sails like the usual Monday. I managed to not let Monday blues invade myketenangan jiwa. *poyo*

Breakfast at my favourite Java restaurant @Damai with mother. And later this evening, went out to Suria Sabah...dinner @Kenny Rogers. Then teruskan perjalanan untuk membayar hutang piutang.

Glad semua settle sudah malam ni. Balance duit bolehlah dibuat untuk berjolian. Ngeh~~~

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑