3 November 2010

Oit Anda!

Haru betullah...semalam aku sikit lagi nak pengsan ayam berak kapurlah bagai. Siap diserang demam mengejut malam tadi tau. Ni semua pasal statement bingai kau. Oho menunding jari...tapi 3 jari lain masih setia tunjuk kat muka aku. ugh

Serius aku menyesal jawab ur phone call. Bensi tensi. Serius aku tak tahu apa dalam hati until kau keluar statement bingai tu. Yelah, kalau kau rasa nak stop the treaty takyahlah baik budi pekerti sangat bagitau aku straight to the ear. Bukan kita ada buat perjanjian hitam pink pun. Proceed jelah with what u intend to do. Ni siap bagitau...kan dah merobek hati jantung aku. Dahlah hati memang tinggal half sebab aku kan selalu perasan hebat tinggal lagi half kat insan bernama lelaki. Ok tak nak lari tajuk.

Ada rasa nak nangis darah wei. Nak muntah hijau gak. Apalah bengong sangat kepala otak aku ni...suka serabutkan benda yang memang dah sedia kompleks. No wonder rambut makin hilang...dahi jadi lagi lagi lagi jendul, lepas piawai untuk buat tempat landing helikopter. Yang ni memang takde kaitan ngan statement bingai kau. Ahaks.

Tak sure pesal aku tetiba meroyan macam tu sekali. Hmm takyah berangan kata aku dah terjatuh tangga mabuk kepayang sebab aku yakin bukan sebab tu. Buat masa ni tak dapat nak buat justification...tapi once aku dapat the answer, akan ku gembar gembur. Cacat cela betul perangai since yesterday. Aku tak kira, the blame still on u. Pedulik.

Close friends know how crazy I could be upon seeing this. To calm down the agitated moi, Laura sent this pic all the way from Tawau yesterday. She was there for a site visit trip.

And macam biasa...instinct ke-kakak-kan kami selalu selari. I took this on my way back from cafe. Indah! Jiwa kacau harus tenang bila nampak view macam ni. Subhanallah. Rasa nak pull over & snap2...tapi jammed ya amat kang ada aku telan bunyi hon menderu2.

Beli anak tudung Syria online...murah compare ngan yang diorang jual kat KK. Hence the purchase. Kononnye lah. Parcel claimed at KK post office this morning. Bahagia.

x0x0
hugs*kisses

5 hollered!:

Aku said...

Chill plz. Gurau jea bleh?

lola said...

how fcking amazing is that! great minds think alike hahahahahhah

isabelle said...

mana model tudung syria nye?

Mel said...

sepa yg numbF p bagi panggilan hangit sama ko tu? lol

BibiEr Karim said...

@Aku: Sy dlm mode mengabaikan sume. ugh

@Lora: Kan slalu kita gitu. Mcm dirancang gitu. LOL xx

@Belle: Wah takut anda pengsan tgk keperasanan model tu nnt. Xpe xpe, nnt aku gayakan & snap2. Ahaks. xx

@Mel: Tulah hangit mcm taik unta. Binsi gue.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑