1 October 2010

Phewitt

Intro entry yang minta puji ya'll. Tapi ndak sampai mata bernanah.

Aku adalah memblogging dalam si Oren- keji. While waiting for a friend negotiating cum flirting with the PO, I chose to stay in the car regardless the skin-and-head-burning heat. It's super hot in here although I've set the a/c to its max level. As per mother always say; ndak boleh lawan tu a/c sama tu bahang.

Dugaan. Ni baru di dunia bebeh. Di sana nanti, matahari tu 1 jengkal jak jarak dari kepala. Sana baru kau tahu erti sebenar perkataan p.a.n.a.s tu.

Went to Penampang District Council just now...paid the 2007's assessment tax. Tambah jammed otak kalau mau bayar lump sum till 2010. Baru jak 'donate' sama Pero-two this morning. Kens is finally back to road. Alhamdulillah. And I wish that will be her last time staying at the clinic. Tipu kalau cakap ndak pigi klinik lagi because every 3months harus buat appointment...medical check up gitu.

ugh kepala macam ada benda mendidih. Ain't complaining about the super hot weather; just that I couldn't stand the heat. Ok fine, memang griping pung!

2 hollered!:

ladyang said...

b..ko bukak cafe kan?
rajin nye byr income tax..hehehehe

BibiEr Karim said...

Woot...woot. Cafe's not mine.
Aku tolong manage je.

Hihihi kena byr sbb nnt kena
menjawab kena audit, parah.
Walhal xtau haprak psl acc.

Ala ko pun sama; kena byr gak.

xx

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑