23 June 2010

Comelnya...rasa mau katuk pun ada


Aku is watching Korean movie titled ...ing through online just now. In such peaceful environ.

...ing
Ya...itu memang tajuk dia. dot dot dot ing.

Sedang asyik melayan perasaan boleh jak pc ni hang. Pasrahnya gue! Sudah lah kalau membuffer di ofis ni memang berkurun mau menunggu. Kesabaran aku tunggu loading dekat 15 mins untuk 1 section sija. Ada another 9 sections mau diloadingkan. Lepas restart, harus lah 2 sections yang sudah boleh ditinguk senang hati tu lesap. Tu ari meninguk Tada Kimi sikit punya smooth. Broadbandung namanya pun...harus connection selembab mungkin. Nasib lah aku orangnya penuh keayuan kesabaran...aku tetap continue hasrat untuk menuntun walau terpaksa menunggu lagi sekali.
blogger-emoticon.blogspot.com
Ni hari kena tunaikan hajat gue kelmarin. That is to shower Kens & get my jeans altered. Kelmarin dalam mood ndak bermaya hence I just went back home after work instead of proceeding with the initial plan. Mesti kena jadi juga ni hari. Insya Allah. Aku ndak mau melekat sama si procrastinator for too long sebab nanti confirm jadi pemalas & less energetic once the semester reopen. 2 months duduk berehat & buat kerja ala kadar di cafe...buat aku lemau. Aku adalah tidak seproduktif atau seaktif dulu.
blogger-emoticon.blogspot.com
Baru dapat order katering untuk puluhan orang for this week, aku sudah macam hilang arah. Kelam kelibut. Perhaps I worried too much thinking the worst that could happened with our service while I was out of the country. Not that I can't count on Bungsu, really. It's just that all this while I've been coordinating the catering alone. I don't know how Bungsu will handle it but I pray for it to have a smooth sailing. Mau bercuti pun masih in the mood to make things more complicated. Bawa lah bertenang wahai cik Err. Ndak lama berputih lah semua rambut ko tu.

2 hollered!:

in THE name OF the WHO said...

KOREA? LAGI? sa pun mo balik awal o

BibiEr Karim said...

Of course la..mcm sy mo kawin Korean oo. Lalala~~

Sy balik awal tp trus p KK ni. Pemalas btl sy lately ni. Aishh.

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑