23 June 2010

Lensa Ayam


Baru kembali dari bertemu bffs di Yoyo, Lintas. Ok tipu...
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
Sampai rumah around 11-ish sebenarnya.Kunci rumah aku hilang DALAM kereta Madam Laura. Luckily mother was still awake. Dari bawah kedengaran sayup2 jelas suara beliau berteriak g.o.a.l.

sigh I wondered whose the not so lucky toyol took the keys. Mustahil jatuh di luar kereta because I remembered Laura told me that she accidentally dropped down my keys; few seconds after the incident. I thought the keys fall under her seat so I didn't bother looking for it. Konon balik dari lepak baru cari. Padan muka kau...godek kereta macam cari dadah yang diseludup jak. Nan ado house keys aku.
blogger-emoticon.blogspot.com
Tadi nonton match between France & Rep. South Africa. Walau sampai rumah match sudah 2nd half....ku gagahkan juga untuk join berteriak menonton. Hampas sama aksi hambar pemain France...they cast down my enthusiasm to support the team. Main sikit punya kacau bilau...macam terror lagi kali kalau dorang Chombee & Chomel main bubut di rumah ni. Ok fine...abaikan realiti fakta bongok itu. I just wanted to emphasize my point & make it clear to u bah.

But seriously, diorang main macam AYAM. Note to Laura & Grunge; not the ayam we talked about last night, arachii. Tiba2 kunun kan aku semangat komen pasal bola. Padahal di peringkat awal tu ari, I don't even give a damn what teams yang qualified. Sebab mindset sudah list down teams yang layak beforehand. Choii!

Anyways, things at work entered the busy phase beginning yesterday. We received a catering order from the student board for the new students induction program. For this week, akan cater para AJK yang sejemput jak. But on Saturday number of people to cater will increase. Alhamdulillah masih ada rezeki dari Nya. Yang bikin payah dealing sama uni ni bila bab payment. Harus aku rasa mau tumbuh uban 1 kepala baru settle bab tu. Order laju...service kami pun dorang mau sepantas kilat...tapi time proses form untuk luluskan payment macam mau tunggu 1 tahun. Let alone untuk release cheque. Berkurun lama ku rasakan....cinta ku padamu.

Bungsu will handle the order until I get back from the trip. Harapnya ndak lah dia kepeningan; kesian bah pula aku rasa. Haiya...serba salah kunun terus bah.

4 hollered!:

in THE name OF the WHO said...

ayam..bermacam ayam..hahahahha...... sian france padahal WC 2006 dorang masuk final sm italy...... x sd best player ba tu since zinadine zidane..hahahhaha

BibiEr Karim said...

Berabis tu kasi poin utk diri sndr. Since c Zidane xda, dorg depends on Henry. Tp dari 1st game dia xkena kasi turun. Tu ari dorg ramai2 boikot xmau turun training sbb ada kan player dorg kena dismiss dr tu team. Ada konspirasi tu manager kunun.

in THE name OF the WHO said...

wakakakak!! u really noe ur team! bravo! lol

BibiEr Karim said...

Mulau..sbb dlu sy suka gabungan Zidane & Henry. Plus sy dgr over the radio ba psl dorg boikot training tu. And dr news d tv psl dismissed tu. Arasso?

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑