11 March 2010


Excited creating album layouts for a dear friend of mine...tapi macam bongok jak gaya because only a few of the pics I have edited. The rest are still in the "unedited pics" folder. Great.

Nilah nama dia syok sendiri a.k.a SS. MY hidden talent in procrastinating things is no longer a secret. Macam sudah jadi bakat kebanggaan pula bah. Ishh sang penangguh ni cik Err selalu akan rugi in the end of the day tau. Mahukah jadi orang yang rugi & gain nothing but regret?

Ok jawapan hanya ada pada cik Err.

And mode geram suddenly activated. Masih ada 'fan' rupanya gue. Capek dong asyikan jadi ikutan orang itu. Apa itu bisa bahagiakan kamu ya Puteri Fiona *bukan nama sebenar* Omong2 bisa cari calon lain selain gue nggak?

Macam tiada identiti pula...semua pun mau diikut. Adui ntah aku SS kali ni tau. Perasan dikasi jadi role model yang tiada wibawa. Mungkinlah bah juga kan...semua tu hanyalah coincident.

Bah oklah gitu...I chose the latter. Think only good things & ur mind will be free from stress, cik Err.

0 hollered!:

Copyright © My Life, My Thoughts, My Dreams | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net      Up ↑